2777
2789
عنوان

ادم های سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 56 پست

دروغگو

دورو

ظالم

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی شعوری درد بی درمونه که بعضیا بهش مبتلان ولی فقط اطرافیانشون زجر میکشن😏

هزار لایک

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ادمایی که تو نظرات بقیه تو تاپیک یکی دیگه فضولی میکنن  اخه هر کس نظری داره قرار نیست همه مثل ه ...

میتونن راهنمایی کنن اما حق قضاوت بی اساس ندارن🤧

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
دروغگو دورو ظالم

لعنت به هرکی ظلم میکنه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
باز من همه اینایی که گفتین رو میتونم تحمل کنم اما بی احترامیبیی نهههههه

اونو یادم رفت..اره بعضیادخیلی راحت بی احترامی میکنن..

اینا صفتای ی آشغالیه ک مثلا عشقم بود..همه ام بش احترام میذارن‌‌مردم سمی پسندن بنظرم

دروغگو و پنهونکار🤧😕

اینا رو خدا نکنه همسر ادم داشته باشه اه اه 

اونو یادم رفت..اره بعضیادخیلی راحت بی احترامی میکنن.. اینا صفتای ی آشغالیه ک مثلا عشقم بود..همه ام ...

بخاطر بی سوادیه🤕

دقیقا و خدانکنه گیر ی ادم بیشعور بیفتی عمر و زندگیت ب فنا میره.. دیدم ک میگما

هرکیو بشه تغییر داد نمیشه به راحتی به کسی شعور تزریق کرد..

بخاطر بی سوادیه🤕

شعور ربطی بسوار نداره..اتفاقا طرف هم پدر مادرش تحصیلکردن خم خودش مهندس و پولدار...والا بیسوادا خیلیی بهتر ارین کثافت ان‌‌‌‌‌....اثلا ب قیافش نمبخورد انقد بیشخصیت باشه

شعور ربطی بسوار نداره..اتفاقا طرف هم پدر مادرش تحصیلکردن خم خودش مهندس و پولدار...والا بیسوادا خیلیی ...

سوادم فقط به تحصیل کردن نیست خیلیا سواد اجتماعی ضعیفی دارن هیچوقت نتونستم بفهمم دردشون چیه 

سوادم فقط به تحصیل کردن نیست خیلیا سواد اجتماعی ضعیفی دارن هیچوقت نتونستم بفهمم دردشون چیه 

سواد اجتماعی داره  انسانیت و رحم نداره ک انقد راحت بادتوهیناش دلمو شکست..بعصیا خیلی باکلاسن ولی خیلی شیک و مجلسی تحقیرت میکنن..باز اونایی ک فوش میدن خودشونم میزن زیر سوال