2777
2789
عنوان

ادم های سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 56 پست
سمی یجورایی بنظرم یعنی بهت اسیب میزنه یعنی مثلا وقتی با طرفی خودت نیستی و هی میخواد عوضت کنه 

👌🏻

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادمای دو رو وا اونایی ک پولدارننن هاا ولی مدام مینالن دیدم دور خودم

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖

آدمایی که همش در حال نک و ناله هستن. از گرونی، از سرما از گرما از کار از بیکاری همیشه مینالن

آدمایی که فکر میکنن چون پولدارن یه سر و گردن از بقیه بالاترن و نگاه زیردست به همه دارن

آدمایی که حدود و احترام و حریم حالیشون نیست متنفرم.

همچنین آدمای زبون باز

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

زبون باز .. عوضیی  بیعاطفه دروغگو لاشی خودشیرین

باز من همه اینایی که گفتین رو میتونم تحمل کنم اما بی احترامیبیی نهههههه

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

از اونی که شعور ندارع متنفرممم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب شاید از چیز دیگه مینالن

ن بابا دارن پولدارن از وضعشون خبر داربم وهی میگن وای جقد این گرونه وای ندارممم وای نمیتونممم ک مثلا چش نخورن اخه بدبخت کی چشمش رو زندگیته😂

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
آدمایی که همش در حال نک و ناله هستن. از گرونی، از سرما از گرما از کار از بیکاری همیشه مینالن آدمایی ...

وایی حتی بهشون فکر میکنم انرژی منفی میگیرم اینارو باید از زندگی حذف کرد

از اونی که شعور ندارع متنفرممم

دقیقاااا

دقیقاااا

بعدم نمیتونی چیزی بگی چون بازم میپرع بهت 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
بعدم نمیتونی چیزی بگی چون بازم میپرع بهت 

بی شعوری درد بی درمونه که بعضیا بهش مبتلان ولی فقط اطرافیانشون زجر میکشن😏