2777
2789
عنوان

بیاین همدردی

178 بازدید | 17 پست

صبح بخاطر حالت تهوع که داشتم زودتر از خواب بیدار شده بودم بعد صدای گریه میومد من فک کردم کسی داره بچشو دعوا میکنه بعد محل ندادم یه ساعت گذشت دیدم صدای جیغ همسایه میاد رفتم پایین دیدم همسایه ما که دوتا پسر معلول داره یکی از پسراش سکته کرده دارن جیغ میزنن نگو اون موقع که صدای گریه پسر میومد حالش بد بوده هیچکس نبوده به دادش برسه الان دارم گریه میکنم حالم بده کاش میرفتم همون موقع پایین ببینم چه خبره😭😭😭

اگه مخالفی ریپ نزن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب عزیزم تو که نمیدونستی ، حال خودت هم خوب نبوده

اصلا اون سکته کرده بوده رفتن تو چیزی رو عوض نمیکرده

ایشالله حال اونم زودتر خوب بشه

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

عذاب وجدان داره خفم میکنه از اون طرفم حامله هستم کمر درد و دل درد شدم😭😭😭

اصلاااا عذاب وجدان نداشته باش

اگه الان روحیه ات این طوری باشه  بچت اذیت میشه اون جوری که بیشتر عذاب وجدان میگیری

پس شاخه های یاس و مریم فرق دارند؟ آری اگر بسیار اگر کم فرق دارند، شادم تصور میکنی وقتی ندانی، لبخند های شادی و غم فرق دارند.

اگه زودتر میرفتم پایین شاید زنده میموند مادرش خونه نبوده رفته بوده بیرون 😭

این فکرا رو از خودت دور کن..

اگرم می‌رفتی کی درو بهت باز میکرد؟!

بازم هیچ کاری نمیتونستی بکنی..

. I think it's done this time , I can't believe

خب عزیزم تو که نمیدونستی ، حال خودت هم خوب نبوده اصلا اون سکته کرده بوده رفتن تو چیزی رو عوض نمیکرد ...

اگه من زودتر به آمبولانس زنگ میزدم چی خدایا چرا من اینقد سهل انگارم😭

اگه مخالفی ریپ نزن

این فکرا رو از خودت دور کن.. اگرم می‌رفتی کی درو بهت باز میکرد؟! بازم هیچ کاری نمیتونستی بکنی..

دوتا پسر معلول تو خونه بودن آخه یکیشون حالش بد شده اون یکی درو میتونست باز کنه همین داره دیوونم میکنه که هردوشون تنها بودن و جلوی چشمای اون

داداشش گریه میکرد میگفت امید خودشو میزده😭😭

اگه مخالفی ریپ نزن

اصلاااا عذاب وجدان نداشته باش اگه الان روحیه ات این طوری باشه  بچت اذیت میشه اون جوری که بیشتر ...

کمرم انگار داره میشکنه از صدای جیغاشون بیشتر شوک شدم همینجوریشم استراحت مطلق بودم 

اگه مخالفی ریپ نزن

فک کنم فوت کرده بود چون نفس نمی‌کشید و کبود شده بود😭😭

وای 😔

تقصیر تو نیست 

مراقب تو دلیت باش 

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.