2777
2789
عنوان

ارتودنسی

81 بازدید | 10 پست

سلام،بچه ها من دندونام مشکل خیلی زیادی ندارن ینی روهم باشن و چیزی اصلا فقط چندتا دندونای فک بالا یکم فاصله دارن دوست دارم مرتب شن ،میخواستم ارتودنسی کنم میخواستم از اونایی ک ارتودنسی کردن بپرسم راضی هستن،بعدش دردسر ندارع؟واینکه مثلا واسه همچین مشکل کمی حدودا چقد زمان میبره؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کاری که واسه خودم انجام دادم ارتودنسی بود  عاااالیه،من خیلی نامرتب بودن 2 سال زمان برد& ...

🤍

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
بچه ها هزینش چقدره؟واینکه میشه فقط یه فکو ارتودنسی کرد؟من فقط فک پایینم خیلی نامرتبه 

من شنیدم حدودا بیست تومن شده اما هنوز نرفتم تابستون قصد. دارم برم

بچه ها هزینش چقدره؟واینکه میشه فقط یه فکو ارتودنسی کرد؟من فقط فک پایینم خیلی نامرتبه 

سلام اره میشه فقط یه فک.من دو روز دیگه میرم برای جلسه اول.هردو فک رو بهم گفتن حدود ۱۳ یا ۱۳.۵

سلام اره میشه فقط یه فک.من دو روز دیگه میرم برای جلسه اول.هردو فک رو بهم گفتن حدود ۱۳ یا ۱۳.۵

زمان تقریبی و بهتون نگفتن چقد طول میکشه؟چه شهری هستین

گفتن یک سال و دوماه.زنجان هستم

مشمل دندوناتون چیه؟

بستگی به روش درمانت هم داره برو دکتر یه معاینه بشی کامل بهت میگه که ارتودنسی ثابت بذاری یا متحرک با هر چی بعد میگه که حدودن چقدر طول میکشه تا مرتب بشه ...یه دکتر خوب میشناسم تو تهران دکتر نگار حدادی کارش خیلی خوبه واست پیجش میذارم خودت ببین واسه ارتودنسی من همیشه معرفیش میکنم چون کارش دیدم https://www.instagram.com/dr.negarhadadi/