زیبا۱۱ مدیر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33204 عنوان حس ششمی🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 75 پست حس کراشمو ویژگیاشو میشه بگی🥺🌹 1400/12/09 | 08:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همونکه_لپش_چال_داره عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1460 نوچ 😂💛 مشكي يا صورتي يا ابي؟حس ششم نيستما اگه داری از وسط جهنم میگذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟
خودددم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6534 الان خودمم اعصابم خورده همه چیو 💩 میبینم😂 روزی که نکوست از صبحش پیداس 😂💩👀 خب بریم که برین/یم به زندگی 😎😂💪 میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
زیبا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33204 قدش بلنده نه هنوز اما براش مهمی اخلاقشم میشه بگین چجوریه باهام🥺
خودددم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6534 مشكي يا صورتي يا ابي؟ حس ششم نيستما اره شما صحیح میفرمایی میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
شهرزاد۳۲ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 761 من بیشتر دوسش دارم یا اون بینمون چی اتفاق میفته مرسی عزیزم ببخشید زیاد پرسیدم🌹 عزیزم من حس ششمی نیستم اما خوب گاااهی حسم درست میگههمو دوست دارید اما موانعی هست که باید ازش عبور کنید تا بهم برسید..فک کنم تو بیشتر درگیرشی
you_ عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 2459 دوست داره اسی ببخشید میشه منم بگی؟شوهرم چرا دست از پدرش نمیکشه خودش کار کنه
خودددم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6534 سفید یا یاسی آر یو حس شیشم اُر مزاحم؟ میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم
زیبا۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33204 عزیزم من حس ششمی نیستم اما خوب گاااهی حسم درست میگه همو دوست دارید اما موانعی هست که باید ازش عبور ... مرسی عزیز دلم متشکرم براتون صلوات فرستادم😘😘😘
emerald20 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8939 عزیزم من حس ششمی نیستم اما خوب گاااهی حسم درست میگه همو دوست دارید اما موانعی هست که باید ازش عبور ... منم میتونم سوالمو بپرسم؟
همونکه_لپش_چال_داره عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 1460 اره شما صحیح میفرمایی درست بود يا ن؟😑 اگه داری از وسط جهنم میگذری، ادامه بده،چرا باید تو جهنم بايستي!؟
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12283 آر یو حس شیشم اُر مزاحم؟ بیکارم بیشتر ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
خودددم عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6534 درست بود يا ن؟😑 بله دیگه رنگ ناگفته نزاشتی 😂💪 میشه اگه امضامو دیدی یه ثانیه چشماتو ببندی از خدا بخوای کمکم کنه ؟! 😃🌱 ممنونم گشنگم