زودتر ازدواج کنم برم سر خونم خسته شدم سر کله زدن با خانوادم خانوادمم فکرمیکنن خیلی خوش خوشانمه زده زیر دلم 🚶🏻 ولی واقعا بعد یه سنی به بعد دیگ کسی درکم نکرد
خوردم شربت قرص سرم زدم لعنت بهش این چی بود اومد توجون مردم افتاد عزیزدلممم الان بهتری❤❤؟ حواس ...
فداتشم اره من که همش خونم😂این قسمتش زور داره که پدرم میره باشگاه میگیره بعد میاد بین ما تقسیم میکنه بگردم اینقدر این مرد دستو دلبازه😂😂😂😍 کم نمیزارع دقیقا کل خانواده میگیرن هربار ایشون مریض میشه بعد جالبش اینع خودش اینقدر سیستم ایمینی قوی داره بخاطر ورزش و کلی غذا و ویتامین یک روز نکشیده خوب میشه بعد ما یه ماه میفتیم
عزیزم سنت پایینه و طبیعیم هست تو این سن همه اکثرا ازدواج رو دوس دارن و اکثرا هم چون حساسن با خانواده کنار نمیان و میخان ازش فرار کنن، نمیخام بگم ازدواج بکن یا نکن اینو دیگه باید خودت تصمیم بگیری زندگی خودته و موقعیتتم خودت بهتر میدونی فقط اینو میگم که بخاطر اینکه از خونه و خونواده فرار کنی با هرکی که دمه دسته ازدواج نکن کورکورانه تصمیم نگیر که بعد پشیمونی به بار بیاره، حتما با چشمای باز و عاقلانه تصمیم بگیر اگه واقعا دلت ازدواج میخاد وگرنه زندگی و آینده ی خوبی در انتظار نخواهی داشت
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
فداتشم اره من که همش خونم😂این قسمتش زور داره که پدرم میره باشگاه میگیره بعد میاد بین ما تقسیم میکنه ...
😂😂😂من رفتم بازار فک کنم مال این بود گرفتم ی لحظه تو اتاق پرو ماسکمو درآوردم بعد نوشابه خوردم فک میکنم همه دس به دست هم دادن یه شیر واز پا درارن😂😂😂خودتم اعتماد به سقف داری😂