2777
2789
عنوان

اینقدر دوس دارم زودتر ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
سخته منم یچی شبیح‌امیکرون گرفتم ضعیف ترش واقعا ادمو صاف میکنه چرک خشک کن اینا قرص واقعا خیلی جوابه & ...

خوردم شربت قرص سرم زدم لعنت بهش این چی بود اومد  توجون مردم افتاد

عزیزدلممم الان بهتری❤❤؟ حواستو خیلی جم کن منم سهل انگاری کردم

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردم شربت قرص سرم زدم لعنت بهش این چی بود اومد  توجون مردم افتاد عزیزدلممم الان بهتری❤❤؟ حواس ...

فداتشم اره من که همش خونم😂این قسمتش زور داره که پدرم میره باشگاه میگیره بعد میاد بین ما تقسیم میکنه بگردم اینقدر این مرد دستو دلبازه😂😂😂😍 کم نمیزارع دقیقا کل خانواده میگیرن هربار ایشون مریض میشه بعد جالبش اینع خودش اینقدر سیستم ایمینی قوی داره بخاطر ورزش و کلی غذا و ویتامین یک روز نکشیده خوب میشه بعد ما یه ماه میفتیم

عزیزم سنت پایینه و طبیعیم هست تو این سن همه اکثرا ازدواج رو دوس دارن و اکثرا هم چون حساسن با خانواده کنار نمیان و میخان ازش فرار کنن، نمیخام بگم ازدواج بکن یا نکن اینو دیگه باید خودت تصمیم بگیری زندگی خودته و موقعیتتم خودت بهتر میدونی فقط اینو میگم که بخاطر اینکه از خونه و خونواده فرار کنی با هرکی که دمه دسته ازدواج نکن کورکورانه تصمیم نگیر که بعد پشیمونی به بار بیاره، حتما با چشمای باز و عاقلانه تصمیم بگیر اگه واقعا دلت ازدواج میخاد وگرنه زندگی و آینده ی خوبی در انتظار نخواهی داشت

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
فداتشم اره من که همش خونم😂این قسمتش زور داره که پدرم میره باشگاه میگیره بعد میاد بین ما تقسیم میکنه ...

😂😂😂من رفتم بازار فک کنم مال این بود گرفتم ی لحظه تو اتاق پرو ماسکمو درآوردم بعد نوشابه خوردم فک میکنم همه دس به دست هم دادن یه شیر واز پا درارن😂😂😂خودتم اعتماد به سقف داری😂

خدا سایه مامان باباتو بالا سرت نگه داره

خودتم مهربون وخانومی صفای محبتت💝💝💝

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش