2777
2789
بفرما، چی شده عزیز؟؟

هیچی

فردا میخوام برم از دانشگاه انصراف بدم ولی خیلی میترسم اشتباه کرده باشم

دوست دارم کنکور هنر بدم هیچکی پشتم نیست تشویقم نمیکنه همه شک به دلم میندازن 

میترسم خیلی ناراحتم چون هیچکس بهم اطمینان نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من به تو نصیحت بهترین کار اینه که به هر چی علاقه داری همونو ادامه بدی، کسی موفق میشه که درست و با عقل و منطق و علاقش بره جلو، اگه مطمئنی که به هنر واقعا علاقه داری و حتما حتما هم تا آخرش ادامه میدی و واقعا به یه جایی میرسی چرا که نه برو دنبالش، ولی اونیکه خونوادت یا دیگران به زور میگن برو چون دلی نیس بالاخره یجا خسته میشی و سیر میشی میذاری کنار مطمئن باش

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
از من به تو نصیحت بهترین کار اینه که به هر چی علاقه داری همونو ادامه بدی، کسی موفق میشه که درست و با ...

من همین الانشم خستم شغل ایندم با بچه هاست اصلا باهاشون کنار نمیام حالا شما فکر کن مشکلاتیم داشته باشن

باز میگم اینو قبول شدی جا پات محکمه اصلا به خودم ایمان ندارم بتونم تو هنر موفق بشم از بس بقیه نادیدم میگیرن ولی بازم دلم میگه برو هنر یه شهر دیگه زندگی جدیدتو شروع کن

من همین الانشم خستم شغل ایندم با بچه هاست اصلا باهاشون کنار نمیام حالا شما فکر کن مشکلاتیم داشته باش ...

چیه شغل الانت؟؟ و اینکه اول مطمئن شو واقعا به هنر علاقه داری و میتونی تا آخر ادامه بدی و به ثمر برسونی بعد انصراف بده تغییر رشته بده از اینجا مونده از اونجا رونده نشی یه وقت خدایی نکرده

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
چیه شغل الانت؟؟ و اینکه اول مطمئن شو واقعا به هنر علاقه داری و میتونی تا آخر ادامه بدی و به ثمر برسو ...

از همین مسترسم که از هردو طرف بمونم ولی وقتی ندارم اگه بخوام کنکور هنر بدم باید حتما انصراف بدم چون دانشگام روزانس 

گفتار درمانی میخونم 

از همین مسترسم که از هردو طرف بمونم ولی وقتی ندارم اگه بخوام کنکور هنر بدم باید حتما انصراف بدم چون ...

گفتار درمانی که خیلی خوب و عالیه، از تجربی رفتی؟؟ رتبه چن بود؟؟ خیلی رتبه ی خوبی میخاد؟؟ داداشم تجربی میخونه برا اون می پرسم البته اون به پزشکی و دندون خیلی علاقه داره ولی خب سخته اونا تلاش زیادی می طلبه

گفتار درمانی که خیلی خوب و عالیه، از تجربی رفتی؟؟ رتبه چن بود؟؟ خیلی رتبه ی خوبی میخاد؟؟ داداشم تجرب ...

تو شهرای بزرگ کار داره درکل رشته خوبیه 

رتبه خوبی میخواد ولی خوب تو بحث بومی گزینی بستگی داره تو استانو شهرتون اخرین رتبه چند بوده که گفتلر زده مثلا یکی با ۱۶ هزارم قبول شده  ولی درکل رتبه بالا ۱۰ هزار میخواد  حتی بهترم میخواد

تو شهرای بزرگ کار داره درکل رشته خوبیه  رتبه خوبی میخواد ولی خوب تو بحث بومی گزینی بستگی داره ...

آهان ممنون، ولی حیفه ادامه بده خوشبحالت کاش منم میخوندم و کارن این بود من عاشق بچه هام، گفتار درمانی عالیه کارش خوبه کار چندش و اینا نیس، حیفه اگه انصراف بدی واقعا

از همین مسترسم که از هردو طرف بمونم ولی وقتی ندارم اگه بخوام کنکور هنر بدم باید حتما انصراف بدم چون ...

به منم گفتن باید تا 24 انصراف بدم هنوز نرفتم دنبالش

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

حیفه ولش نکن منم کنکوریم دعاکن برام سال سوممه رشته تجربیم مردم ارزوشونه این رشته بیارن انصراف بدی پشیمون میشی شک نکن

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره
آهان ممنون، ولی حیفه ادامه بده خوشبحالت کاش منم میخوندم و کارن این بود من عاشق بچه هام، گفتار درمانی ...

نمیدونم سخته بشینی از صب تا عصر واسه بچه هایی که سندرم دارن نمیشنون هم دل بسوزونی هم یه کلمرو تکرار کنی اخرم بجایی نرسه 

حیفه ولش نکن منم کنکوریم دعاکن برام سال سوممه رشته تجربیم مردم ارزوشونه این رشته بیارن انصراف بدی پش ...

ایشالله قبول میشی عزیزم ولی این رشته ها هم صبرو تحمل بالایی میخواد هم علاقه اگه علاقه نداشته باشی وسط کار خالی میکنی کاش میتونستم جامو بدم به تو