2777
2789
عنوان

بیماری بچه

126 بازدید | 14 پست

یلام

دکتربرای تنظیم خواب پسرم کلوزام 10دادگفت شبی یکی عوارضی نداره؟پسرم8سالشه کسی هست تجربه داشته باشه

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

چرا میدی نمیخوابه ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میدی نمیخوابه ؟

تا 4بیداره

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
الهی  ضرر نداره  از این سن ؟

نمیدونم خودمم پشیمونم که چرادادم 

یعنی اصلا بدون قرص نمیشه که بخوابه 

نه عزیزم تا 4 بیداره دکتر داد خوابش تنظیم بشه اما دیگ هم بهش نمیدم پشیمون شدم

صبح زود بیدارش کن و بعد از ظهر نذاره بخوابه  اینم بگم هورمون رشد شباترشح میشه

اینکارم کرده تاثیری نداره کلا انگار با خواب بده

بنظر من با یه دکتر دیگه ام  مشورت کن فک نکنم خوب باشه از الان دارو بخوره برا خواب

نه اصلا دیک بهش نمیدم چون خودمم دوست ندارم بادارو بخوابه

تا 4بیداره

اگه عذاب وجدان داری نده 

بچه گناهی نداره اشتباه از ما پدر مادرها هست که امکان بازی واسه بچه ها رو فراهم نمیکنیم 

به پسر منم داد دکتر ندادم 

تابستون بود صبح میرفتیم باغ تا خود شب بازی میکرد همچین خسته میشد نای غذا خوردنم نداشت 

اگه بازی کنه تخلیه بشه میخوابه مطمئن باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اگه عذاب وجدان داری نده  بچه گناهی نداره اشتباه از ما پدر مادرها هست که امکان بازی واسه بچه ها ...

مبدونم عزیزم اما بااین شرایط بیرونم نمیشه رفت تا خودشوتخلیه کنه

تا 4بیداره

بیداره باشه 

به خدا پسر منم  اینطوریه  ۱۰ سالشه   من زوری  ۱ و نیم  دو   خاموشی میزنم   میگم باید بخوابی   یکم   غر   میزنه    تو تختش  هی میچرخه   اما  نهایت  نیم ساعت بعدش  خوابش  میبره

مدرسه  نمیرن همش خونه ان  خسته نمیشن دیر میحوابن 

صبح زود  بیدارش  کن    تو  روز  فعالیتش  رو زیاد کن  که خسته بشه

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
بیداره باشه  به خدا پسر منم  اینطوریه  ۱۰ سالشه   من زوری  ۱ و نیم&nb ...

باشه گلم ازامشب همینکارو میکنم