2777
2789

بانو عالیه

گفتم غم تو دارم گفتا گمشو کثافت گفتم که مال من شو گفتا با این قیافت؟_گفتم زمهرورزان رسم وفا بیاموز_گفتا وفا رو ول کن چنده حقوق پایه ت؟!_گفتم که پول ندارم اما پر از شعورم گفتا شعور نداری بی پول بی نزاکت _گفتم مگر چه کردم گفتا که خواستگاری _گفتم مگر که جرم است گفتا بی مایه اری!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا شربت اوغلی خوبه؟؟ من خیلی استرس دارم یکی از گزینه های خودمم شربت اوغلی بود آره تهرانم

عالیه  من خودم  و فامیلام  میدیم  همه  راضی  هستیم

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
امسالم دادید؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم چون تازه عروسم اولین باره تجربه ندارم

بله دادم   سه روز پیش  آوردن

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀

قیمتشم از ۱۵ شروع میشه  تا  ۲۰  من ۱۸  تومنی   دادم  

فرش  رو میدی   نهایت ۴ یا ۵ روز دیگه  برات  میاره

به توصیه یکی از اقوام  چند ساله فرشامو میدم   قالیشویی زعفرانیه 

کارشون خیلی خوبه فرشا خیییییلی تمیز میشه 🥰 و آسیبی نمیبینه 

تلفن تماس هاشونم میزارم اگه کسی نیاز داشت ۲۲۶۰۵۰۳۷ 

۴۴۰۲۳۴۷۱

قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم واقعا کارشون نامبروانه.👌👌 

شمارشونو میذارم.

خوبیش اینه کل تهران شعبه داره.۸۸۶۴۲۲۱۲