2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🙁کرونای لعنتی

لعنت بشه 

زندگیا رو داغون کرد بدن ها رو ریخت بهم😒🤕

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من موهام ضعیف و کم پشت شدن...۶ماهه هنوز طعم و بو ندارم...گاهی وقتا سردرد میگیرم

سردردش چقد بده🤕

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من عفونت دارم هنوز کچل دارم میشم ریشه موهام درد می‌کنه سفید شدن مامان داداشم همینجور

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
سینوس هام درگیر شده سردر د میگیرم قبل ا اصلا سینوس و سردرد نداشتم 

اره منم همیطور سردرد نبض دار بدی داره

من بعد کرونا انگار نفس تنگی گرفته باشم و یکی از گوشام گرفته بیخیال نمیشه صدامم گرفته 

تنگی نفسش سخته منو از خواب بیدار میکنه

من عفونت دارم هنوز کچل دارم میشم ریشه موهام درد می‌کنه سفید شدن مامان داداشم همینجور

الهی

کاش دوز سوم نمیزدم و بلافاصله کرفتم  بویایی منم ضعیف کرده اشتباه کروم زدم

منم بعد دز اول گرفتم ..

بهش فک نکن ب هر حال همه باید بگیرن ب ی طریقی همه میگیرن