2777
2789
عنوان

خواب دیدم ....

93 بازدید | 15 پست

امروز صبح تو خواب دیدم یه زیرسارافنی دارم سه دکمه و گرد طلایط داره رو یقیش اونو جن برداشت 

یعنی اینجوری بود که تو فک کن اون زیرسارافن خودش از رو زمین بلند میشه خواستم از خونه فرار کنم  در ورودی به سختی باز شد با تیپ خونگی رفتم تو کوچه داشتم میلرزیدم

از صب حالم خوب نیس میخام برم اون بلوزمو بردارم پرت کنم بیرون میترسم

اینم بگم تو فاز جن اینا نیستم 

حس میکنم تواب بی حکمتی نبوده

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی خابمو تعریف میکنم بابام میگه برا اینه ک روزا خیلی میگردی    

🤣😅

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

ان شاءالله خیره

ذهنت درگیر موضوعی نیست؟

یه سوره ای بخون دلت اروم بشه

اگه باز بعد چند روز حالت روحیت خوب نشد

اونو بنداز

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
حال منم بد کردی اسی دیوونه

از صب یه حس دیوونگی دارم بعد از خواب پریدم قلبم داشت از جاش کندا میشد 

حس ششمم میکه یه تعبیری داره 

ان شاءالله خیره ذهنت درگیر موضوعی نیست؟ یه سوره ای بخون دلت اروم بشه اگه باز بعد چند روز حالت ...

درگیر زیاد نه 

ولی قبلا شما فکر کن ۱۰ ماه پیش یه نفر بهم گف لباسی کا از اول تن خودت کردی فقط با گ...ه سگ و اسپند بسوزون تو دعا داری نمیدونم چرا یاد حرف اون افتادم

درگیر زیاد نه  ولی قبلا شما فکر کن ۱۰ ماه پیش یه نفر بهم گف لباسی کا از اول تن خودت کردی فقط ب ...

نگران نباش عزیزم 

یه صدقه بده

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی