2777
2789
عنوان

سایز فولیکول در روزای مختلف

13135 بازدید | 19 پست

سلام  من  میخاستم  بدونم  سایز  فولیکول  تو  روزای  مختلف  سیکل  چقد  باید باشه . مثلا روز 5  . روز 10 پری  . روز 15 و 20  و 25  پریودی . کسی میدونه  سایز  فولیکول ها  تو این  روزا  نرمالش چقد باشه  خوبه

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

روز ۷ پریودی سایزشون ۵ یا زیر ۵

روز ۱۱ پریودی ۸ یا ۱۰

روز ۱۴ پریودی ۱۴ یا ۱۸

این واسه دوران یه خانمیه که رحم و تخمداناش سالمه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
روز ۷ پریودی سایزشون ۵ یا زیر ۵  روز ۱۱ پریودی ۸ یا ۱۰ روز ۱۴ پریودی ۱۴ یا ۱۸ این واسه دوران ...

عزیزم   من  یبار  روز  24   پریودی  سونو  دادم  سایزشون 7 و8  بود   بنظرتون  این الان خوبه یا بد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم   من  یبار  روز  24   پریودی  سونو  دادم  سایزشون 7 و8 ...

بد چون تنبلی داری

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بد چون تنبلی داری

برای   روز  24   باید  بزرگ تر باشه  یعنی  ببین  من  سه  چهار روز  قبل پریودم  رفتم سونو 

برای   روز  24   باید  بزرگ تر باشه  یعنی  ببین  من  سه &nbs ...

من  همش  فک میکردم  اون  فولی بزرگه   آزاد  شده  حتما  این ریزا موندن 

من  همش  فک میکردم  اون  فولی بزرگه   آزاد  شده  حتما  این ر ...

من پریودام  منظمه   ها   چجوری  تنبلی دارم

برای   روز  24   باید  بزرگ تر باشه  یعنی  ببین  من  سه &nbs ...

نه دیگه باید کمتر باشه چون پریود میشی اگه بالغ باشه که باردار میشی

نه دیگه باید کمتر باشه چون پریود میشی اگه بالغ باشه که باردار میشی

میشه   بهتر  برام توضیح  بدی  که  متوجه شم

میشه   بهتر  برام توضیح  بدی  که  متوجه شم

اگه تنبلی داشته باشی سایز فولیکول روز ۲۴ پایین میاد و پریود میشی

ولی اگه تنبلی نداشته باشی باردار بشی روزهای ۲۵ یا ۲۷ این مدت نطفه میخواد شکل بگیره و پریود نمیشی 

اگه تنبلی داشته باشی سایز فولیکول روز ۲۴ پایین میاد و پریود میشی ولی اگه تنبلی نداشته باشی باردار ب ...

خب  گلم  این  به  اقدام  بستگی  نداره  ؟  اگه کسی  اقدام نکنه  سایز  فولیکولیش  میاد پایین  خب پریود میشه دیگه ؟

خب  گلم  این  به  اقدام  بستگی  نداره  ؟  اگه کسی  اقدا ...

بله عزیزم من در کل گفتم

الان   لتروزل   بخورم  بنظرت  برای  یک دوره

میخوای باردار بشی؟؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792