2777
2789

کف پاشو بررسی کن سالمه؟ زخم نشده چیزی داخل پاش نیست؟ این حرکت طبیعیه همشون همینجورن

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زخم نشده

طبیعی عزیزم نگران نباش 

سرحاله ؟ 

مدفوعش تغییر نکرده ؟

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

قهوه ایی روشنه

ابکی اگه باشه خطر ناکه. سفیدی داخل مدفوع زساد باشه خطر ناکه ( مشکلات گوارشی و علايم بیماریه)  در غیر اینصورت ظبیعیه نگران نباش

آبکی بعضی موقعا هستش بعضی موقعا هم سفیده 

توی خوراکش بیشتر دقت کن که هی شل و سفت نشه 😬😅

🤦‍♀️ یه روز برنج به رو سیب زمنی  چجوری بدم؟

سرچ کن یه لیست از مواد غذای و مقداری که باید مصرف کنند تهیه کن 

مثلا غذا طعم دار  ادویه روغن رب گوجه براشون خوب نیست 

هسته میوه مثلا سیب سیانور داره خوب نیست 

من  یه هفته جوجه سرلاکی عروس هلندی داشتم نمیدونم اما طوطی که دارم  مثلا حبوبات و کاهو کلم مغزیجات و... اینا براشون خوبه برای تقویت پر منقار  سلامتیشون و...