2821
2789

کف پاشو بررسی کن سالمه؟ زخم نشده چیزی داخل پاش نیست؟ این حرکت طبیعیه همشون همینجورن

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه زخم نشده

طبیعی عزیزم نگران نباش 

سرحاله ؟ 

مدفوعش تغییر نکرده ؟

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

قهوه ایی روشنه

ابکی اگه باشه خطر ناکه. سفیدی داخل مدفوع زساد باشه خطر ناکه ( مشکلات گوارشی و علايم بیماریه)  در غیر اینصورت ظبیعیه نگران نباش

آبکی بعضی موقعا هستش بعضی موقعا هم سفیده 

توی خوراکش بیشتر دقت کن که هی شل و سفت نشه 😬😅

🤦‍♀️ یه روز برنج به رو سیب زمنی  چجوری بدم؟

سرچ کن یه لیست از مواد غذای و مقداری که باید مصرف کنند تهیه کن 

مثلا غذا طعم دار  ادویه روغن رب گوجه براشون خوب نیست 

هسته میوه مثلا سیب سیانور داره خوب نیست 

من  یه هفته جوجه سرلاکی عروس هلندی داشتم نمیدونم اما طوطی که دارم  مثلا حبوبات و کاهو کلم مغزیجات و... اینا براشون خوبه برای تقویت پر منقار  سلامتیشون و...