2777
2789
عنوان

خاستگار

136 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها👋🏻

من ۲۰سالمه و دانشجوی رشته ی بهداشت عمومیم 

توی یه شهرستان زندگی میکنیم. 

در اصل تا ۹ سال پیش ما روستامون زندگی میکردیم ولی دیگه اومدیم شهر و روستامونم میریم بیشتر اوقات... 

من پدرم فوت شده و منبع درآمد خانوادم کشاورزی (پسته و پنبه و...) وضع مالی مون متوسط.. 

این یه بیوگرافی بود که از خودم گفتم.☺️

حالا بریم سراغ اصل مطلب: 

یه خواستگار دارم اصلیتشون از روستامون و پسره لیسانس داره و فعلا با برادرش یه مغازه ی فروش کود و سم دارن توی یه شهرنزدیک به روستامون .... 

پدرش و یه دونه خواهرش معلمن و پدرشون جانبازم هستن.. 

اخلاقش خیلی خوبه و خیلی پسر چشم پاک و خوبیه و نه اهل رفیق بازیه و نه اهل سیگار وخانوادشم خیلی با فرهنگ و خوبن و دیگه چند ساله میشناسیمشون.. 

دغدغه ی اصلی من شغلشه چون دوست داشتم کارمند باشه البته من دقیقا نمدونم لیسانس چ رشته ای داره 🤦🏻‍♀️ولی خب چون سهمبه داره اگه رشته های مدیریتی یا چیزی باشه میتونه راحت برای سرکاررفتن اقدام کنه... البته بگم پدرشون کشاورزی هم داره و وضعشون میشه گفت خوبه و (سه تا ماشین دارن...) 

دغدغه ی بعدی من اینه درسته ما متوسطه اما خیلی خرج میکنم مثلا مانتو زیاد میگیرم و.... میترسم ایشون نتونن نیاز های منو برآورده کنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میشه لطفا منو راهنمایی کنید..🥺 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینکه خونه و ماشین داره و یه در آمد داره قبول کن میگی که بقیه چیزاش اوکیه .والا پدر من کارمنده همش منتظر حقوقیم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️الانم منتظر عیدی.خودت درس بخون شاغل شو اگ چیز زیادی دوس داری خودت بخر 

هوای حوصله مان ابریست 💚

خاسته هاتو باهاش در میون بزار ولس ن اینجوری ک مستقیم بگیش من ماهیانه مانتو میخام نه بش بگو دوس دارم شریک زندگیم دستو دل باز باشه و خاسته هام براورده کنه مثلا ماهیانه در وجودش بهم نفقه بده برای خرجم و چیز میزایی ک دوس دارم بگیرم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

دقیقا باید همین سوال ها رو از خواستگارتون بپرسید. بگید برای شغل گزینه ی دیگه ای هم مد نظر داری یا نه و اینکه خواسته های همسر رو تا چه حد برآورده میکنی. و در کل اینها دغدغه های نسبتا کوچیکی برای شروع یک زندگی مشترک هستند. اخلاقش، وفاداری، مهر و محبت، داشتن شعور اجتماعی، درک بالا، اعتقاد به خدا از بقیه چیزها مهم تر هستند.

اگه زرنگ باشه حتی اگه جوراب فروشم باشه میدونه چیکار کنه درآمدش از کارمندم بیشتر باشه

به جربزش نگاه کن نه به شغلش

شوهر من اومد خواستگاریم یه دیپلمه راننده تو یه ارگانی بود ولی الان دکترا داره و مدیره یه بخشی از همون ارگانه

تو فقط نیازهاتو بهش بگو سطح توقعت رو بگو بگو من ابنا رو میخوام

اگه اوکی بود براش قبول میکنه

همینکه خونه و ماشین داره و یه در آمد داره قبول کن میگی که بقیه چیزاش اوکیه .والا پدر من کارمنده همش ...

خونه نداره هنوز ماشیناشم که هنوز چون باهمن و یه جا کار میکنن با همه 

دقیقا باید همین سوال ها رو از خواستگارتون بپرسید. بگید برای شغل گزینه ی دیگه ای هم مد نظر داری یا نه ...

از لحاظ اخلاق و اعتقادات و اینا هیچ شکی ندارم بهمش 

ممنون 🌹

❤️

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم