پپرونی یه نوع سوسیس هستش که تو خارج خیلی طرفدار داره اکثرا گوشت خوک توش هست البته تو بعضی فروشگاهها حلال هم دارند ولی اونی که پیتزا فروشی های اینجا می فروشند از گوشت خوک هستش
مریم درست میگه پپرونی به یعنی دارای فلفل که از کلمه peper به معنی فلفل گرفته شده و هر محصولی که پپرونی باشه فلفلیه که به اختصار به جای سوسیس پپرونی کلمه پپرونی رو بکار میبرن
ضمناً اسپایسی به معنی ادویه دار و معطر و تند هست که بازم اونو به اختصار به جای سوخاری های تند و فلفلی بککار میبرن
سلام عسل جان به فلفل دلمه ای میگن پاپریکا ولی به این فلفل سبزهای درشت (بلند و نسبتا قطور به قطر یک انگشت) رو که تند هم هستند (گاهی نه خیلی تند) میگن پپرونی. گاهی هم اینا رو خشک و بعد پودر میکنن مثل پودر پاپریکا یا پودر پپرونی حالا اگه این فلفلهای سبزی که گفتم رنگشون قرمز باشه که درجه تندیش خیلییی بیشتر از پپرونی هست بهش میگن چیلی....