2777
2789
عنوان

اورژانسی

135 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها ی سوال داشتم ازتون من حدود 20 روز قبل اورژانسی مصرف کردم و ی خونریزی سبک داشتم ( اصلا مثل پریودی های قبلم نبود) بعد از 7 روز از مصرف قرص داشتم 

حالا به نظرتون بازم احتمال بارداری با اون رابطه هست؟ با چند تا دکتر و ماما صحبت کردم هر کدوم ی چیز میگن بخدا وسواس فکری گرفتم

و این که بعد از گذشت 21 روز از رابطه بی بی چک نشون میده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشون که میده ولی من با اورژانسی پریودم شدم شدید سر موعد سابقم بی بی زدم مثبت شد 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
حامله بودید؟؟؟؟؟؟

اره دیگه 😓😓

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
چند روز بعد از رابطه ات اون موقع بی بی زدی و چه مارکی

مارکش مدیکور بود من 8قرص خوردم 12تا 16پریود شدم 28موعد پریودیم بود واسه اطمينان بی بی زدم دیدم مثبت شده🤚

شاید قبل از این که رابطه ای که سرش قرص خوردید باردار بودید

فک نکنم چون تاریخ سونو تقریبا میشد همون روز نحس