2777
2789
عنوان

خفه کردن بچه وسط خیابووون😑🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوتا بچه بری خرید خیلی مکافاته دیوونه شده از دستش اونطوری کرده وگرنه ادم ک دوس نداره با بچه ای ک خودش بدنیا اورده بزرگ کرده بدرفتاری کنه

اگه چشم های من دریاست تو غرقش میشی؟تودریا شو اوژنی بعد بشینو ببین چطور غرقت میشم.. پس بزارغرقت کنم. . . .
نه میگم منم به هوای این دنیا آوردن که پسر شم

متوجه نشدم!؟

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

واقعا بعضی بچه ها خیییییلی اذیت میکنن و بهانه میگیرن جای اون مادر نیستید بفهمید چقد سخته من خودم یه دونشو دارم که به هیچ صراطی مستقیم نیست و راضی به هیچی نمیشه واقعا ادم کلافه میشه 

با دوتا بچه بری خرید خیلی مکافاته دیوونه شده از دستش اونطوری کرده وگرنه ادم ک دوس نداره با بچه ای ک ...

نه اون خرید نیومده بود من داشتم رد میشدم از خیابون دیدم

پسر من 😑همیشه ی خدا دستشوییش می‌گرفت و گریه میکرد 

من یه بار با داداشم بودیم خیلی بچه بود سرما خورده بود ( منو نخورین قبل کرونا بود اصلا) هی گریه میکرد که بستنی میخوام هرچی براش چیز گرم میگرفتم نمی‌خورد گشنش هم بود اعصابم خورد شد غذا رو از دستش گرفتم رفتم دوتا بستنی گرفتم جلوش انداختم تو اب 😂

ما همه برابر هستیم ✨
اون کار دیگه است زرت پارو میدن بالا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂