2777
2789
عنوان

ازدواج

168 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها👋🏻

من ۲۰سالمه و دانشجوی رشته ی بهداشت عمومیم 

توی یه شهرستان زندگی میکنیم. 

در اصل تا ۹ سال پیش ما روستامون زندگی میکردیم ولی دیگه اومدیم شهر و روستامونم میریم بیشتر اوقات... 

من پدرم فوت شده و منبع درآمد خانوادم کشاورزی (پسته و پنبه و...) وضع مالی مون متوسط.. 

این یه بیوگرافی بود که از خودم گفتم.☺️

حالا بریم سراغ اصل مطلب: 

یه خواستگار دارم اصلیتشون از روستامون و پسره لیسانس داره و فعلا با برادرش یه مغازه ی فروش کود و سم دارن توی یه شهرنزدیک به روستامون .... 

پدرش و یه دونه خواهرش معلمن و پدرشون جانبازم هستن.. 

اخلاقش خیلی خوبه و خیلی پسر چشم پاک و خوبیه و نه اهل رفیق بازیه و نه اهل سیگار وخانوادشم خیلی با فرهنگ و خوبن و دیگه چند ساله میشناسیمشون.. 

دغدغه ی اصلی من شغلشه چون دوست داشتم کارمند باشه البته من دقیقا نمدونم لیسانس چ رشته ای داره 🤦🏻‍♀️ولی خب چون سهمبه داره اگه رشته های مدیریتی یا چیزی باشه میتونه راحت برای سرکاررفتن اقدام کنه... البته بگم پدرشون کشاورزی هم داره و وضعشون میشه گفت خوبه و (سه تا ماشین دارن...) 

دغدغه ی بعدی من اینه درسته ما متوسطه اما خیلی خرج میکنم مثلا مانتو زیاد میگیرم و.... میترسم ایشون نتونن نیاز های منو برآورده کنن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میشه لطفا منو راهنمایی کنید..🥺 

اول اینکه مگه همه باید کارمند باشن تا ازدواج کنید، بعدش خب کمتر خرج کنید

کاربر آقا هستم،(هر وقت مشکلی برامون پیش میاد به تو پناه میبریم وقتی که مشکلمون رو حل کردی تو رو فراموش میکنیم ولی باز هم این بنده‌های فراموش‌کار و خطا کارت را فراموش نمیکنی و تنها نمیزاری)،( خدایا عاشقتم )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه مگه همه باید کارمند باشن تا ازدواج کنید، بعدش خب کمتر خرج کنید

ببخشید رک گفتم من خودم کارمندم ولی اگه بدونم روزی بخوام ازدواج کنم همسر آیندم به خاطر شغلم میخواد با من ازدواج کنه همون مجرد بمونم بهتره

کاربر آقا هستم،(هر وقت مشکلی برامون پیش میاد به تو پناه میبریم وقتی که مشکلمون رو حل کردی تو رو فراموش میکنیم ولی باز هم این بنده‌های فراموش‌کار و خطا کارت را فراموش نمیکنی و تنها نمیزاری)،( خدایا عاشقتم )

سلام عزیزم من ۲۳ ساله ام هست پرستار آزمایشگاه هستم با کسی که دوستش داشتم نتونستم ازدواج کنم خیلیی خودخوری کردم چون شغل عالی داشت ولی فهمیدم لاشی بود حتی نتونستم پزشکی برسونم تو روحیه ام خیلیی تاثیر بد گذاشت روم ولی الان همسرم همکارم پزشک و زندگی فوق العاده عالی دارم خدایا هزار مرتبه شکر که با اون ازدواج نکردم مهم شغل نیست مهم شعور و شخصیت

سلام عزیزم من ۲۳ ساله ام هست پرستار آزمایشگاه هستم با کسی که دوستش داشتم نتونستم ازدواج کنم خیلیی خو ...

اره عزیزم نظر منم همینه چون از نظر اخلاقی و..  عالی هستش

مامانم اینا میگن به غریبه ها نمیشه تو این دوره اعتماد کرد و این پسر یک عمر جلو چشممون بوده.. 

بعدش میگن این پسر مثل خودمونه و راحت تریم جلوش اگه غریبه باشه باید بگیم وای مثلا فلانی داره میاد چی درست کنیم و چیکار کنیم و...