2777
2789
منم خواستم این کار رو کنم ولی یه دفعه یادم میفته داغونم میکنه بارها میگم خدایا بخشیدمشون ولی نمیدون ...

شاید چون خیلی زخم های خیلی عمیقی بهت زدن گاهی آدم ها در حد یه خراش به بقیه آسیب میزنن ولی من زخم های خیلی عمیقی داشتم گاهی میشد ساعت ۴ صبح با دلهره ی شدید یه هو از خواب میپریدم و خیلی شدید شروع به گریه میکردم ۳ سال طول کشید دلم آروم بگیره ولی من نمیتونم این کینه رو تا آخر عمر با خودم نگه دارم به خاطر همین دادمش دست خدا وقتی مطمئن باشی اون دنیا واقعا حساب رسی وجود داره دیگه آروم میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

بخشیدن به چیزای خیلی دل میخاد یه چیزای ک روح روانتو ابروتو همه رو درگیر کرده بخدا ک بخشیدین این چیزا اصلان اسون نیس من دلم میسوزع ولی نمیبخشم تا ابد یادم میمونه ولی با فکرش زتدگی نمیکنم میسپورمش به خدا و زمان تا ببینم یه روزی اتیش بگیرن .برای زندگی داداشم دعا کنید 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

خودمو

ازبس ساده و احمق بودم

الان بدترینه حالم

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

خیلیا بودن از توخانواده و فامیل ک اذییتم کردن.بدترین ظلما رو درحقم کردن.باعث شدن من نتونم ب کسی اعتماد کنم و همیشه نسبت ب همه آدما بی اعتماد شدم.اما بخشیدم ولی فراموش نکردم وهیچ وقت فراموش نمیکنم بدیاشونو.فقط منتظر روزی هستم ک بتونم ازتو زندگیم پرتشون کنم بیرون .فقط اون روز ب آرامش  میرسم.

الهی مرا از امیدت نا امید مکن. آمین.

خانواده مادریمو خیلی سرم بلا اوردن 

بخاطرشون سندروم روده تحریک پذیر گرفتم عصبی شدم گوشه گیر شدم افسرده شدم اونم همش تو سن کم ۱۸ سالگی

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

بعد سالها سختی وانتظار یک شغل خوب با موقعیت عاای حقوق عالی برای شوهرم پیدا شد دیگه همه مراحل جذب انجام شد وتمام ولی دقیقه نود یکی باپرونده سازی همه چیزو خراب کرد.الان سالهاست درسختی مالی بسر میبریم .هرگز نمیبخشمش خداوند تاوان اشکهای هرشب مارو ازش بگیره.ان شاالله دست وپا وزبونش که باهاشون کارمارو خراب کرد فلج بشه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چرا، مگه كتك خوردي؟؟

ن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی