2777
2789
درسی اخلاقی از سهراب سپهری سخت آشفته و غمگین بودم به خودم می گفتم: بچه ها تنبل و بد اخلاقند دست کم میگیرند، درس ومشق خود را… باید امروز یکی را بزنم، اخم کنم و نخندم اصلا تا بترسند از من و حسابی ببرند… خط کشی آوردم، درهوا چرخاندم... چشم ها در پی چوب، هرطرف می غلطید مشق ها را بگذارید جلو، زود، معطل نکنید ! اولی کامل بود، دومی بدخط بود بر سرش داد زدم... سومی می لرزید... خوب، گیر آوردم !!! صید در دام افتاد و به چنگ آمد زود... دفتر مشق حسن گم شده بود این طرف، آنطرف، نیمکتش را می گشت تو کجایی بچه؟؟؟ بله آقا، اینجا همچنان می لرزید... ” پاک تنبل شده ای بچه بد ”" به خدا دفتر من گم شده آقا، همه شاهد هستند" ” ما نوشتیم آقا ” بازکن دستت را... خط کشم بالا رفت، خواستم برکف دستش بزنم او تقلا می کرد چون نگاهش کردم ناله سختی کرد... گوشه ی صورت او قرمز شد هق هقی کردو سپس ساکت شد... همچنان می گریید... مثل شخصی آرام، بی خروش و ناله ناگهان حمدالله، درکنارم خم شد زیر یک میز،کنار دیوار، دفتری پیدا کرد …… گفت : آقا ایناهاش، دفتر مشق حسن چون نگاهش کردم، عالی و خوش خط بود غرق در شرم و خجالت گشتم جای آن چوب ستم، بردلم آتش زده بود سرخی گونه او، به کبودی گروید ….. صبح فردا دیدم که حسن با پدرش، و یکی مرد دگر سوی من می آیند... خجل و دل نگران، منتظر ماندم من تا که حرفی بزنند شکوه ای یا گله ای، یا که دعوا شاید سخت در اندیشه ی آنان بودم پدرش بعدِ سلام، گفت : لطفی بکنید، و حسن را بسپارید به ما ” گفتمش، چی شده آقا رحمان ؟؟؟ گفت : این خنگ خدا وقتی از مدرسه برمی گشته به زمین افتاده بچه ی سر به هوا، یا که دعوا کرده قصه ای ساخته است زیر ابرو وکنارچشمش، متورم شده است درد سختی دارد، می بریمش دکتر با اجازه آقا ……. چشمم افتاد به چشم کودک... غرق اندوه و تاثرگشتم منِ شرمنده معلم بودم لیک آن کودک خرد وکوچک این چنین درس بزرگی می داد بی کتاب ودفتر …. من چه کوچک بودم او چه اندازه بزرگ به پدر نیز نگفت آنچه من از سرخشم، به سرش آوردم عیب کار ازخود من بود و نمیدانستم من از آن روز معلم شده ام …. او به من یاد بداد درس زیبایی را... که به هنگامه ی خشم نه به دل تصمیمی نه به لب دستوری نه کنم تنبیهی یا چرا اصلا من عصبانی باشم با محبت شاید، گرهی بگشایم با خشونت هرگز... با خشونت هرگز... با خشونت هرگز... <<سهراب سپهرى >
فرزند دارشدن دختر و پسر با نگاهی به طب سنتی مدیریت کنیم :ear_of_rice:نسخه های گیاهی موثردر تولید نوزاد 《پسر》البته باذن خداوند مهربان.:ear_of_rice: :one:توت فرنگی: :palm_tree:توت فرنگی میوه ای که ترشی خون را از بین برده وخون ومحیط داخلی رحم را قلیایی میکند .به همین دلیل چنانچه زن چند ساعت قبل از آمیزش مقداری از این میوه بخورد ،دهانه رحم او قلیایی شده وکروموزومهای ماده را از بین می برد .ومحیط رحم را برای پرورش نطفه پسر آماده می کند. :two:انگور: :palm_tree:انگور نقش زیادی در قلیایی کردن ترشحات رحم دارد وبه میزان زیادی کروموزومهای ماده را ازبین می برد ودر نتیجه کروموزمهای نر مجالی بیشتر برای رشد ونمو پیدا می کنند.به همین جهت مصرف آن به افرادی که خواهان به دنیا آوردن نوزاد پسر هستند توصیه می شود. :three:کاسنی: :palm_tree:امام صادق علیه السلام میفرمایند:والدینی که کاسنی زیاد مصرف می کنند پسر بیش از دختر دارند .بررسی های آزمایشگاهی در طب جدید نیز این گفته را ثابت کرده که نقش کبد در ساختن کروموزمهای نر وتا حدودی ماده نطفه زیاد است وچون کاسنی در نوسازی سلول های کبدی وتقویت کبد نقش برجسته ای دارد، :four:فلفل سیاه: :palm_tree:چنانچه زنی در ماه اول حاملگی خود روزی دو عدد فلفل سیاه نسائیده را میل نماید ودر ضمن از غذاهایی که حاوی هورمون مردانه بوده ودر تقویت شهوت ومیل جنسی مردان موثرند استفاده کنند به طور قطع نطفه او پسر خواهد شد. :five:زعفران: :palm_tree:استفاده مردان از چای زعفران به تنهایی یاهمراه با کمی نبات چند ساعت قبل از نزدیکی به دلیل تاثیر فوق العاده آن در افزایش تولید اسپرم وزیاد شدن نسبت کروموزم های نر به ماده موجب پسر شدن نطفه خواهد گردید. :six:میگو: :palm_tree:خوردن میگوی کباب شده توسط مرد چند ساعت قبل از آمیزش به دلیل وجود فسفر فراوان وکالری زیاد در تقویت نیروی جنسی وتولید اسپرم موثر بوده ،نطفه ونوزاد بعدی را پسر خواهد نمود. :seven:سایر گیاهان وداروهای مقوی میل جنسی: :palm_tree:موز،خرما،مغز،جنسینگ،زنجبیل،و...از جمله گیاهانی هستند که مصرف آنها توسط مردان علاوه بر رفع ضعف نیروی جنسی وافزایش میل به جماع ،چند ساعت قبل از نزدیکی ،تولید اسپرم را افزایش داده ود پسر دارشدن نطفه آنها موثر است. :eight:100گرم تخم هویج راشسته وپس از خشک نمودن آن را به 3قسمت مساوی تقسیم کنید،یک قسمت آن را در 500میلی لیتر آب جوش دم کرده وبه مدت 20دقیقه در اولین قاعدگی قبل از صرف صبحانه میل کنید.بعد از خوردن صبحانه راس ساعت 11صبح 2عدد خرمای سیاه میل کنید .دومین وسومین روز قاعدگی راهم مثل اولین روز قاعدگی عمل کنید ولی تا آخر هفته قاعدگی همه روز ساعت 10صبح دو عدد خرمای سیاه میل کنید پس از تمام شدن قاعدگی هر روز یک عدد خرما میل کنید.هر ساعتی که باشد تا دومین ماه که قاعدگی شما شروع شود .این بار نوشیدن دم کرده تخم هویج نیاز نیست ولی باید در طول یک هفته قاعدگی 1یا1/5کیلو خرما میل کنید.وقتی دومین بار قاعدگی شما تمام شد ،مثل ماه گذشته هر روز صبح یک عدد خرما میل کنید تا آخر ماه که سومین قاعدگی شروع می شود این هفته قاعدگی راهم مثل قبل اگر می توانید 1یا حداقل نیم کیلو خرما در طول هفته قاعدگی سوم میل کنید.وقتی هفته قاعدگی تمام شد دیگر جلوگیری نکنید تا باردار شوید ونوزاد شما پسر خواهد بود. :ear_of_rice:نسخه های گیاهی موثر در تولید نوزاد 《دختر》البته باذن خداوند مهربان.:ear_of_rice: :one:عدس: :palm_tree:عدس پخته به دلیل این که خون وترشحات داخلی زنان را ترش می کند ودر نتیجه از یک سو محیط داخلی رحم را مستعد رشد وپرورش کروموزم ماده می نماید واز سوی دیگر کروموزم های جنس نر را ازبین می برد در تولید نوزاد دختر نقش بسزایی دارد. :two:رازیانه: :palm_tree:چنانچه مردی چند ساعت قبل از آمیزش با همسر خود از پودر جوشانده ،دم کرده یا عرق ویا اسانس خوراکی رازیانه(بادیان) استفاده نماید به دلیل وجود مقادیر زیادی هورمون زنانه در رازیانه نطفه دختر شکل خواهد گرفت. :three:ماءالشعیر(آبجو بدون الکل): :palm_tree:استفاده مردان از آبجو بدون الکل همانند رازیانه به جهت داشتن هورمون زنانه زیاد ،چند ساعت قبل از عمل مقاربت(نزدیکی)باهمسران خود در دختر شدن نطفه موثر است. :four:کافور: :palm_tree:استفاده زن باردار از مقدار بسیار ناچیز کافور در دو ماه اول حاملگی موجب تغییر جنسیت نطفه از پسر به دختر گردیده ودر تولید نوزاد دختر نقش مهمی ایفا می کند. :five:شوید: :palm_tree:مصرف دم کرده،جوشانده،پودر،عرق یا اسانس خوراکی دانه وتخم شوید به جهت داشتن هورمون زنانه توسط مرد چند ساعت قبل از نزدیکی موجب مونث شدن جنس نطفه وتولی نوزاد دختر می گردد. :six:بانوانی که در دوران بارداری خود علاقمند به مصرف غذاها ،میوه ها،وخوراکی های بسیار ترش هستند یا اشتهای زیادی به خوردن گوشت وغذاهای گوشتی از خود نشان می دهند نوزادی که به دنیا خواهند آورد دختر خواهد بود، :exclamation:توصیه: توجه داشته باشید که اگر همیشه پسر متولد شود تعادل جنینی از میان می رود ودیگر دختری متولد نخواهد شد که مادر پسرها شود .حکمت خداوند مهربان ایجاب می کن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

:memo:تدابیر لازم جهت روزه داری در ماه مبارک رمضان به دلیل قرار گرفتن ماه مبارک رنمضان در فصل تابستان و گرمی هوا در این فصل و فاصله طولانی بین سحر و افطار ، روزه داری نیاز به رعایت تدابیری دارد تا ضمن حفظ سلامت بدن ، فرد بتواند با این یک ماه روزه داری اخلاط فاسد خود را نیز دفع نماید . لذا بر آن شدیم تا تدابیری که در منابع طب سنتی توسط حکما برای چنین زمانهایی بیان شده است را به اجمال بیان کنیم تا با رعایت این موارد ان شاء الله بتوانید روزه داری آسانتری را تجربه کنید . :microscope:در وعده افطار چه بخوریم و با چه غذاهایی باید شروع کنیم : بهترین غذا جهت بازکردن افطار در این فصل آب جوش ولرم به همراه خرما می باشد . در وعده افطار باید غذاهای لطیف ، زود هضم و سریع الجذب را بخورید تا بدن بتواند در زمان اندک انرژی ازدست رفته خود را تامین کند . مانند موارد زیر : 1) آب گوشت بدون کوبیده آن 2) تخم مرغ عسلی 3) سوپ جو 4) خوراک سبزیجات 5) مربای انجیر 6) عسل 7) سرکه با شیره 8) مربای تمشک 9) ماء الشعیر سنتی طرز تهیه : 14 لیوان آب به همراه 1 لیوان جو پوست کنده را بپزد تا بشکفد سپس صاف کرده استفاده شود : کسانیکه سرد مزاجند با عسل بخورند . - کسانیکه گرم مزاجند همان آبش را خالی بخورند. چند نکته مهم: :one:استفاده از غذاهای غلیظ در وعده افطار باعث می شود که هم معده خالی سنگین شده و معده دچار ضعف شدید میشود ، ضمن اینکه زمانیکه طول می کشد تا انرژی به تن برگردد بین 8 تا 12 ساعت است ، پس شخص در ضعف به سر می برد ، ضمنا در وعده سحر میل به غذا کم می شود و شخص در طول روز احساس گرسنگی را تجربه می کند :two: استفاده از آب یخ و هر شربتی که در آن یخ باشد و هندوانه و میوه های خنک در کنار وعده افطار به هیچ وجه مورد تائید حکمای طب سنتی نیست چرا که عامل اصلی مشکلات گوارشی خواهد بود و باعث بیماری کبد چرب و سنگ کیسه صفرا و بسیاری از بیماریهای دیگر خواهد شد. ضمن اینکه در رفع عطش کارساز نخواهد بود . چاره آن کمی صبر است و آب ولرم جوشیده که بعد از حدود نیم ساعت این مشکل کاملا برطرف خواهد شد . :microscope:از افطار تا سحر چه بخوریم ؟ چگونه بر تشنگی غلبه کنیم ؟ بهترین موادی که باید در فاصله افطار تا سحر خورده شود استفاده از شربتها و میوه های زیراست : :one:شربتهایی که در آن از خاکشیر – تخم شربتی – قدومه شیرازی و بارهنگ و.... استفاده شده باشد . (هم برای گرم مزاجان و هم برای سرد مزاجان مفید است) . :two:شربت آبلیمو،آب زرشک ،سرکه انگبین،عرق کاسنی باعسل و... برای کسانیکه گرم مزاجند بسیار خوب است و سرد مزاجان باید کمتر استفاده کنند . :three:میوه هایی مثل : هندوانه،خربزه، طالبی، گرمک،آلبالو،زرد آلو و گیلاس توصیه می شود با فاصله دو ساعت از وعده افطار میل شود.بهتراست این میوه ها براساس مزاج میل شود. مثلا:کسی که گرم است هندوانه و آلبالو و... و کسی که سرد مزاج است خربزه و گیلاس و...میل کند. :microscope:در وعده سحر چه بخوریم که احساس گرسنگی و تشنگی نکنیم : در وعده سحر توصیه شده است غذاهای سنگین و دیر هضم و غلیظ که شور و پرادویه نباشند استفاده گردد . ضمنا توصیه می شود که از شربتهایی که گفته شد قبل از شروع وعده سحر1 الی 2 لیوان میل شود . غذاهایی مثل : کوبیده آبگوشت – حلیم – هر غذای گوشتی با برنج – عدسی – نان و پنیر و گردو و سبزی خوردن – ارده با شیره انگور – شامی با گوشت. نکات : :one: استفاده از سالاد(گوجه – خیار – کاهو) در وعده سحرتوصیه میشود. طرزتهیه سس : مواد زیر را باتوجه به ذائقه خودتان مخلوط کنید و به عنوان سس در سالاد استفاده کنید: (روغن زیتون + عسل + رب انار + لیمو ترش) :two:استفاده از ماست باعث فساد غذاهای گوشتی شده ومعده دچار مشکلات گوارشی میشود. :three: یکساعت بعد از وعده سحرنخوابیدتا معده بتواند هضم اول را به خوبی انجام دهد
عوارض نوشابه مشکی: (soda)(soda)(soda) :heavy_check_mark: آیا میدانید یک لیوان نوشابه مشکی با کشیدن یک نخ سیگار برابر است :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه مشکی مینای دندان را نابود میکند :heavy_check_mark: آیا میدانید سردرد های پی درپی از آن نوشابه بخصوص مشکی است :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه آلزایمر را تا بی نهایت افزایش مید هد آیا میدانید ایران در مصرف نوشابه مقام اول جهان را دارد :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه مشکی گاز دار ماهیتابه سوخته را پاک میکند آدامس چسبیده به مو و لباس را تمیز میکند روغن ریخته از اتومبیل بر روی کاشی حیاط را از بین میبرد :heavy_check_mark: آیا میدانید بدترین پوکی استخوان از آن نوشابه است وقابل درمان نیست :heavy_check_mark: آیامیدانید تاثیر گذارترین عامل قندخون نوشابه میباشد :heavy_check_mark: آیا میدانید بزرگترین دلیل زخم معده نوشابه گازدار است :heavy_check_mark: آیا میدانید افرادی که در زمان سرماخوردگی استخوان درد شدید می گیرند به خاطر مصرف نوشابه گاز دار است و هزاران امراض دیگر...... سعی کنید تا آنجا که امکان دارد از نوشابه گازدار استفاده نکنید ، بخصوص نوشابه مشکی.
عوارض نوشابه مشکی: (soda)(soda)(soda) :heavy_check_mark: آیا میدانید یک لیوان نوشابه مشکی با کشیدن یک نخ سیگار برابر است :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه مشکی مینای دندان را نابود میکند :heavy_check_mark: آیا میدانید سردرد های پی درپی از آن نوشابه بخصوص مشکی است :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه آلزایمر را تا بی نهایت افزایش مید هد آیا میدانید ایران در مصرف نوشابه مقام اول جهان را دارد :heavy_check_mark: آیا میدانید نوشابه مشکی گاز دار ماهیتابه سوخته را پاک میکند آدامس چسبیده به مو و لباس را تمیز میکند روغن ریخته از اتومبیل بر روی کاشی حیاط را از بین میبرد :heavy_check_mark: آیا میدانید بدترین پوکی استخوان از آن نوشابه است وقابل درمان نیست :heavy_check_mark: آیامیدانید تاثیر گذارترین عامل قندخون نوشابه میباشد :heavy_check_mark: آیا میدانید بزرگترین دلیل زخم معده نوشابه گازدار است :heavy_check_mark: آیا میدانید افرادی که در زمان سرماخوردگی استخوان درد شدید می گیرند به خاطر مصرف نوشابه گاز دار است و هزاران امراض دیگر...... سعی کنید تا آنجا که امکان دارد از نوشابه گازدار استفاده نکنید ، بخصوص نوشابه مشکی.
نخ :sunflower:: برخورد صحیح با فرزند زیر ۷ سال :womans_hat:۱. به تمام خواسته های منطقی و قابرل انجامش پاسخ مثبت بدین. :womans_hat:۲.به خواسته های غیر منطقیش « نه» نگین بلکه از روش جایگزینی یا حواس پرتی استفاده کنین. :womans_hat:۳. بهش احترام بذارین و با الفاظ قشنگ صداش کنین از لفظ شما به جای تو استفاده کنین مثل یک پادشاه بهش رسیدگی کنین و احترامشو همیشه حفظ کنین. :womans_hat:۴ . اگر اشتباهی انجام داد دعواش نکنین فقط بگین مامان این کارتو دوست نداشت هیچ وقت نگین دیگه دوستت ندارم فقط بگین کارتو دوست ندارم. :womans_hat:۵. هیچ وقت تنهاش نذارین برای مدت طولانی و نذارین احساس نگرانی و ترس پیداکنه. اگر همچین حسی داشت حسشو درک و تایید کنین تا برطرف بشه. :womans_hat:۶. با صدای بلند باهش حرف نزنین حتی اگر ازتون فاصله داره نزدیکش برین بعد حرف بزنین چون بچه به صدای بلند حساسه و دچار استرس میشه. :womans_hat:۷. اشتباهاتشو ندیده بگیرین کمی اخم کنین .هر رفتاریکه دیده بشه و توجه دیگرانو جلب کنه بیشتر تکرار میکنه پس بدیهاشو نبینین خوبیهاشو ببینین . به بچه هاتون برچسب نزنید : کم خواب غرغرو بدغذا لجباز نا مرتب همگی مثالهایی از برچسبها هستند.
نکته بسیارمهم برای خانم ها:arrow_right: یکی ازشاگردان آیت الله مجتهدی تعریف میکند که یک روز با اصرار بعد از کلاس درس استاد را برای ناهار به منزل خودمون بردم، بعد از یک بار غذا کشیدن از من خواست دوباره برایشان غذا بکشم، خیلی تعجب کردم اما چیزی نگفتم، بعد از جمع کردن سفره طاقت نیاوردم از ایشان پرسیدم حضرت استاد ببخشید که ازتون این سوال رو میپرسم، آخه شما اهل غذا نیستید چطور دوبار غذا کشیدید؟ البته برای من باعث افتخار و خوشحالیست... استاد فرمودند سوال رو از من کردی برو جوابشو از خانومت بگیر. رفتم از همسرم پرسیدم موقع پختن غذا چه کردی؟ کمی فکر کرد و گفت باوضو بودم. رفتم به ایشان گفتم خانومم باوضو بوده. فرمودند اینکه کار همیشگی شان است، بپرس دیگر چکار کرده؟ رفتم پرسیدم، خانومم کمی فکر کرد و گفت وقتی داشتم غذا میپختم کمی باخودم روضه سیدالشهدا رو زمزمه کردم و قطره اشکی هم ریختم. نزد استاد رفتم و اینرا گفتم. لبخندی زدند و گفتند بله دلیل رفتارم این بود. اگر نیت کنید ثواب این غذای امروز نذر یکی از ائمه شود،آنوقت هم آشپزی برایت دلنشین تر است،هم اینکه خانواده هر روز سر سفره یکی از ائمه نشسته اند. بزرگی برای خانمهای کدبانو چند توصیه داشتند: :white_check_mark:برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا روز جمعه که متعلق به امام عصر (عج)میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرت آشپزی کنید :white_check_mark:-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید :white_check_mark:-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید :white_check_mark:-اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید :white_check_mark:-هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن) :white_check_mark:-هنگام استفاده از آب صلوات بر پیامبر (ص)بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز اب حوض کوثر بنوشید :white_check_mark:-اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید بگویید اللهم اسئلک الجنه (از خدواند در خواست بهشت کنید) :white_check_mark:-هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید :white_check_mark:-هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید :white_check_mark:واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید که با این کار همیشه در حال ذکرخدواند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد :purple_heart:لطفا برای خانمها به اشتراک گذارید
خ های آرایشی معجزه شادابی پوست:name_badge: :microscope:تهیه یخ آرایشی بسیار آسان است و نیاز به مهارت و دانش خاصی ندارد . :blue_heart:یخ معدنی : مقداری آب معدنی را در قالب های یخ ریخته و پس از یخ زدن، تکه های یخ را روزی دوبار روی پوست خود بزارید، این کار باعث تحریک جریان خون به روی پوست شما می شود . :yellow_heart:یخ آبلیمو : نصف آبلیمو و چند تکه از لیمو تازه را همراه با مقداری آب تصفیه شده درون قالب های یخ بریزید و یخ ها را روزی دوبار روی پوست خود بگذارید، این نوع یخ باعث لطافت پوست شما می شود . :green_heart:یخ چای سبز : مقداری چای سبز دم کشیده را درون قالب های یخ ریخته و پس از یخ زدن روزی دوبار این قالب های یخ را روی پوست خود بگذارید ، این نوع یخ باعث افزایش طراوت و شادابی پوست خواهد شد . :purple_heart:یخ آب برنج : مقداری از آب برنجی که در حال جوشیدن است را بردارید و پس از سرد شدن ، درون قالب های یخ بریزید و یخ حاصله را روزی دوبار روی پوست خود بزارید، این کار باعث از بین رفتن لک های پوستی می شود. :ok_hand:قابل ذکر است که این نوع یخ را فقط تا سه روز می توان در یخچال نگهداری کرد
ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮﯼ ﺑﺎ ﮐﺸﺘﯽ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺕ ﺭﻓﺘﻨﺪ . ﮐﺸﺘﯽ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﺩﺭ ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻃﻮﻓﺎﻧﯽ ﺁﻣﺪ ﻭ ﻣﻮﺝ ﻫﺎﯼ ﻫﻮﻟﻨﺎﮐﯽ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ، ﮐﺸﺘﯽ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺁﺏ ﻣﯿﺸﺪ ﺗﺮﺱ ﻫﻤﮕﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻧﺎﺧﺪﺍ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﺭ ﺧﻄﺮﻧﺪ ﻭ ﻧﺠﺎﺕ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯼ ﻧﯿﺎﺯ ﺑﻪ ﻣﻌﺠﺰﻩ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ ﺩﺍﺭﺩ. ﺯﻥ ﻧﺘﻮﺍﻧﺴﺖ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺮ ﺳﺮ ﺷﻮﻫﺮ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺑﯽ ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﻣﺶ ﺷﻮﻫﺮ ﻣﻮﺍﺟﻪ ﺷﺪ ، ﭘﺲ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﻋﺼﺎﺑﺶ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺍﻭﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﺮﺩﯼ ﻭ ﺑﯿﺨﺎﻟﯽ ﻣﺘﻬﻢ ﮐﺮﺩ ﺷﻮﻫﺮ ﺑﺎ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺩﺭﻫﻢ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻧﮕﺮﯾﺴﺖ ﺧﻨﺠﺮﯼ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﺑﺮ ﺳﯿﻨﻪ ﺯﻥ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺑﺎ ﮐﻤﺎﻝ ﺟﺪﯾﺖ ﮔﻔﺖ : ﺁﯾﺎ ﺍﺯ ﺧﻨﺠﺮ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﯽ ؟ ﮔﻔﺖ : ﻧﻪ ﺷﻮﻫﺮ ﮔﻔﺖ : ﭼﺮﺍ ؟ ﺯﻥ ﮔﻔﺖ : ﭼﻮﻥ ﺧﻨﺠﺮ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻡ ﺷﻮﻫﺮ ﺗﺒﺴﻤﯽ ﺯﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺣﺎﻟﺖ ﻣﻦ ﻧﯿﺰ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﻮ ﻫﺴﺖ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﻮﺍﺝ ﻫﻮﻟﻨﺎﮎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺑﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﺑﺪﻭ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻡ !! ﺁﺭﯼ ! ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻣﻮﺍﺝ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺧﺴﺘﻪ ﻭ ﻣﻠﻮﻝ ﮐﺮﺩ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺗﻮ ﺭﺍ ﻓﺮﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻋﻠﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﯽ ﺩﯾﺪﯼ ﻧﺘﺮﺱ ! ﺯﯾﺮﺍ ﺧﺪﺍﯾﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﻭﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﻃﻮﻓﺎﻧﻬﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺗﻮﺍﻧﺎ ﻭ ﭼﯿﺮﻩ ﺍﺳﺖ ... ﻧﺘﺮﺱ بازم خدا هست
خدایا ازت عاجزانه میخوام امسال همه منتظرا تیکربارداری بذارن خواهش میکنم امسال یه کاری کن همه یه نی نی سالم وصالح بیاد تو بغلشون وعید95سه نفره یا بیشتربشن.امین یا رب العالمین.اگه دوست داری یه صلوات من ومنتظرای دیگه رو مهمون کن.**** اللهم صل علی محمد وال محمد.وعجل فرجهم
نقاش مشهوری درحال اتمام نقاشی اش بود. آن نقاشی بطورباورنکردنی زیبا بود نقاش آنچنان غرق هیجان ناشی از نقاشی اش بود که ناخودآگاه در حالیکه آن نقاشی را تحسین میکرد، چند قدم به طرف عقب رفت. نقاش هنگام عقب رفتن پشتش را نگاه نکرد که یک قدم به لبه پرتگاه ساختمان بلندش فاصله دارد.شخصی متوجه شد که نقاش چه میکند .میخواست فریاد بزند،اما ممکن بود نقاش بر حسب ترس غافلگیر شود و یک قدم به عقب برود و نابود شود،مرد به سرعت قلمویی رابرداشت و روی آن نقاشی زیبا را خط خطی کرد.نقاش که این صحنه را دید باسرعت و عصبانیت تمام جلو آمد تا آن مرد را بزند.اما آن مرد تمام جریان را که شاهدش بود را برایش تعریف کرد که چگونه در حال سقوط بود. براستی گاهی آینده مان را بسیار زیبا ترسیم میکنیم، اما گویا خالق هستی میبیند چه خطری در مقابل ماست و نقاشی زیبای مارا خراب میکند.گاهی اوقات از آنچه زندگی بر سرمان آورده ناراحت میشویم اما یک مطلب را هرگز فراموش نکنیم:"خالق هستی همیشه بهترین ها را برایمان مهیا کرده است.
ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ : ﺑﭽﻪ ﻫﺎ X ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟ ﻧﺎﺯﯼ : 23.5 ﮔﻠﯽ : 23.5 ﻣﻬﻨﺎﺯ : 23.54 ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ : ﺑﭽﻪ ﻫﺎ X ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟ ﻏﻼﻡ :574 ﯾﻮﺳﻒ : 0.29 ﻣﺤﻤﻮﺩ :138- ﻣﻤﺪ : کدوم X حاجی؟؟؟ مگه ضربدر نبود؟؟
هر سکوتی نشان از ضعف نیست! دانشجویی می گفت: یکی از استادهای ما، ساعت دخترونه دستش می انداخت و ما همیشه به او می خندیدیم! تا اینکه مشخص شد: اون ساعت متعلق به تنها دخترش بوده که اونو تو تصادف از دست داده... یادمان باشد همیشه دل هایی هست درد دارند ولی سکوت می کنند...
سلام.من طاهری هستم،دکترای روانشناسی و مشاوره مدتی هست که حدود 50 درصد مراجعات زوج های جوان به دلیل اختلافات شدیدیست که بطور مستقیم به اینترنت و نرم افزارهای ارتباط جمعی مجازی(واتساپ،وایبر و..)مربوط میشود.اختلافاتی که در 65درصد مواقع شکهای بی مورد بوده و پس از چند جلسه مشاوره کوتاه وقبل از قرار دادگاه حل شده است. اما چه کار کنیم که این اختلافات دامنگیر زندگی ما نشود؟ بعضی از راهکارهای مهم را در اینجا یادواوری میکنم.امیدوارم که همه مردم کشورم این پیام رو با دقت بخونن و دقایقی بهش فکر کنن. :small_red_triangle:یادمون باشه هیچ چیزی مهم تر از خانواده مون نیست و این خانواده است که سرنوشت لحظات ما رو رقم میزنه.لحظاتی برای شادبودن و خندیدن:smile: یا غمگین بودن و دلتنگ شدن:pensive: :small_red_triangle:یادمون باشه هر سرمایه گذاری که ما برای خانواده مون انجام بدیم،سرنوشت لحظات خود ما را رقم خواهد زد :exclamation:پس برای خانواده مون ارزش قایل بشیم :o:اما نکات مهم: :o:1-مدت زمان حضور در فضای مجازی و کار با گوشی همراه را برنامه ریزی کنیم. مشخص کنیم مثلآ روزی دوبار و هر دفعه نیم ساعت وارد اینترنت شویم. :o:2-زمان استفاده از اینترنت زمان مفید ما نباشد.یعنی وقتی همه اعضای خانواده دور هم هستند را به اینترنت اختصاص ندهیم.این زمان بهتر است صرف صحبت کردن،یاداوری خاطرات شیرین ،بازی و... شود. :o:3-گاهی با همسرمان وارد این فضا شویم.از او بخواهیم کنار ما بنشیند و افرادی که ما با انها در ارتباط هستیم و نوع رابطه را بشناسد. :o:4-رمز گوشی خود را به همسرمان بگوییم تا بداند ما چیزی در گوشیمان برای پنهان کردن نداریم. :o:5-گاهی گوشی خود را عمدآ در منزل جا بگذاریم تا همسرمان بداند چیزی برای پنهان کردن وجود ندارد :o:6-یادمان باشد هر ارتباطی که همسرمان را ناراحت میکند را قطع کنیم،نه پنهان. ارتباط های پنهانی هر چند بدون منظور و عاری از روابط نامناسب باشد،اما به دلیل پنهانی بودنشان اثرات مخرب و گاه جبران ناپذیری دارد :o:7- پیامهای محاوره ای را حذف نکنید.اگر همسرتان متوجه این موضوع شود،بی گمان حتی به ارتباط شما با همجنسانتان هم شک خواهد کرد :o:8-گاهی در حالی که در کنار همسرتان با گوشیتان کار میکنید برای دقایقی همسرتان را با گوشی تنها بگذارید تا بداند چیزی برای پنهان کردن ندارید. :o:9-هرگز پیامها و گزارشات گوشیتان را پاک نکنید.این پیامها و تماسها چندجا در گوشی شما ذخیره میشود.اگر همسرتان متوجه پاک کردن برخی مطالب شود ،بر شک او اضافه میشود. :o:10-یادمان باشد هیچ چیز موثرتر و کارامدتر از صداقت نیست برخی زوجها با خود میگویند همسرمان ادم حساسی است،اگر این پیام را ببیند و یا اگر بفهمد فلانی برای من پیام داده،بی دلیل مشکوک شده و مارا سوال پیچ میکند ،بدخلق میشود و.... و به این دلیل برخی پیامها را پاک میکنند.اما این کار به تنهایی همه چیز را خراب میکند.اگرهمسرتان متوجه پنهانکاری شما شود با خود می اندیشد که اگر قصد وغرضی در کار نبود ،این پیامها هرگز پاک نمیشد.اثبات بی گناهی در این مرحله بسیار سخت است و حتی اگر همسرتان را قانع کنید،او هرگز از ته دل قانع نشده و حساس تر از قبل خواهد شد :heart_decoration:تمام تلاش خود را بکنیم که به اعتماد دو طرفه بین ما و همسرمان خدشه ای وارد نشود،که اگر این اتفاق بیافتد زیربنای زندگی ترکهای عمیقی خواهد برداشت. تا وقتی همسرتان به راستگویی شما اعتقاد داشته باشد،هر چه بگویید را باور میکند اما اگر یک اتفاق ساده این اعتماد را از بین ببرد دیگر هیچ کار شما را باور نخواهد کرد .حتی قسم خوردن و اثبات اصل قضیه هم اثری در قلب همسرتان نخواهد داشت. تا وقتی اعتماد بین شما و همسرتان باشد،شما پادشاه قلب او هستید اما اگر این اعتماد خدشه دار شود ،شما هیچ جایگاهی در قلب او نخواهید داشت،حتی به اندازه اسب پادشاه. پس به هیچ قیمتی دروغ نگویید و پنهان کاری نکنید تا پادشاه قلب همسرتان بمانید :o:11-اگر حافظه گوشی شما پر است و باید برخی پیامها و.... را پاک کنید،این کار را زمانی انجام دهید که با همسرتان در حال تماشای گوشیتان هستید.تا همسرتان ببیند چه چیزی در حال پاک شدن است. :o:12-هر وقت وارد این فضای مجازی میشوید،پیامهایی هم برای همسرتان بفرستید تا ایشان بداند که حضورشما در این فضا برای فرار از فضای خانه نیست و شما از ان هم برای ابراز علاقه به همسرتان استفاده میکنید :o:13-اگر چیزی در گوشی همسرتان شما را آزار میدهد به جای بد خلقی و نق زدن،اصل قضیه را با زبانی خوش با همسرتان در میان بگذارید.حرف زدن خیلی از مشکلات را حل می کند :o:14-و در مقابل اگر همسرتان در باره محتوای گوشی شما سوالی کرد،ناراحت نشوید و با حوصله پاسخ دهید.هر سوالی به معنای شک و تردید نیست و گاه فقط کنجکاوی است.همسرتان میداند که اگر مشکلی بود شما گوشیتان را در اختیار او قرار نمیدادید،پس شکی در کار نیست :o:15-اگر همسرتان از ارتباط شما با برخی افراد ناراحت هست،به جای توجیه ایشان یا قطع رابطه، مخاطب را با نام 11:57:25 AM دیگری ذخیره نکنید که عواقب بسیار بدی دارد در آخر..... :exclamation:در خونه کسی رو نزن ،تا کسی در خونه ت رو نزنه :exclamation:به ناموس کسی نگاه نکن تا کسی به ناموست نگاه نکنه :exclamation:اگر میخواهی همسرت پاک باشد،پاک بمان :exclamation:هیچ چیز به اندازه ارامش خانه تان شما را ارام نخواهد کرد.پس برای این ارامش تلاش کنید :heavy_check_mark: و اما خواهش میکنم این پیام رو به همه کسانی که دوستشان دارید ارسال کنید تا انها زیربنای زندگیشان را محکم کنند دوستدار شما
در هیاهوی زندگی دریافتم چه دویدن هایی که فقط پاهایم را از من گرفت در حالیکه گویی ایستاده بودم ! چه غصه هایی که فقط به سپیدی مویم حاصل شد در حالیکه قصه کودکانه اى بیش نبود ! دریافتم کسی هست که اگر بخواهد میشود و اگر نخواهد نمی شود ! به همین سادگی ...