2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آپلود عکس ♡ یادم باشد . . . که زیباییهای کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند ... ♡ یادم باشد . . . که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که من می خواهم باشند ... ♡ یادم باشد . . . برای اطرافیانم دعای خیر کنم، تا خداوند دست نوازشش را بر سرم بکشد ... ♡ یادم باشد . . . که هرگز خود را از دریچه نگاه بدخواهانم ننگرم که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم، هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد ♡ یادم باشد . . . که خودم با خودم مهربان باشم، چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد. ♡ یادم باشد . . . که هر نفسی که می کشم به خاطر لطف و مهربانی خداوند است ، و باید هر لحظه شاکر باشم.
آپلود عکس از ابتلا به افسردگی فصلی نگرانید؟ مردان و زنان زیادی در جهان وجود دارند که با نزدیک شدن فصل‌های سرد سال و کاهش تابش نور خورشید و تغییرات جوی افسردگی را تجربه می‌کنند.اگر احتمال می‌دهید افسردگی فصلی امسال هم سراغ‌تان بیاید در کنار روش‌های درمانی مدرنی که تجربه می‌کنید،از نوشیدن دمنوش بهارنارنج نیز غافل نشوید.از دیدگاه درمانگران طب سنتی مصرف خوراکی و حتی استشمام عطر بهارنارنج یکی از بهترین شیوه‌های طبیعی برای درمان افسردگی،تسکین اعصاب و دور کردن تنش‌ها و استرس‌های ناشی از روزمرگی‌های زندگی است.علاوه بر این دمنوش نعناع و زعفران نیز یکی دیگر از نوشیدنی‌های طبیعی است که می‌تواند به افزایش نشاط و برطرف شدن اندوه کمک کند. روش تهیه یک:یک قاشق غذاخوری از برگ‌ها و گل‌های خشک بهارنارنج را درون یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید به مدت 7 دقیقه دم بکشد.فراموش نکنید که با نعلبکی سر لیوان را بپوشانید. روش تهیه دو :2 قاشق برگ خشک شده و پودر شده نعناع را در 2 لیوان آب جوش دم کنید و پس از صاف کردن آن یک لیوان از آن را با یک قاشق شکر و مقدار اندکی زعفران مخلوط کرده و به صورت سرد یا گرم میل کنید.