2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام متن هاتون عالیه من همیشه تایپیک هات رو میخونم
خدا گويد:تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم تو اي والاترين مهمان دنيايم بدان آغوش من باز است، شروع كن! يك قدم با تو، تمام گامهاي مانده اش با من..🌹
تغذیه مناسب برای سلامت کبد 1- از مصرف شکر بپرهیزید.شکر و تمامی مواد حاوی شکر برای کبد مضر می باشند؛ بنابراین،به جای استفاده از شکر و محصولات آن از غذاهای سالم مصرف کنید. 2- از مواد غذایی طبیعی که حاوی انواع ویتامین ها،مواد معدنی و فیبر می باشند استفاده نمایید.مواد غذایی مانند سویا و غذاهایی که فیبر های قابل حل دارند مانند جو دو سر و سیب با زیاد کردن ترشح صفرا،کبد را تمیز می کنند. 3- از مصرف چربی های جامد موجود در انواع محصولات حیوانی،غذاهای کنسرو شده، مارگارین،قهوه و مشروبات الکلی بپرهیزید. 4- از دانه های گیاهی مانند بادام و پسته خام استفاده نمایید زیرا روغن آنها برای بدن و کبد ضروری است. 5- از سبزیجاتی مانند پیاز،شلغم و سیر مصرف نمایید زیرا حاوی گوگرد هستند و کبد را تصفیه می کنند. 6- آرتیشو با داشتن آنتراکینون بر روده بزرگ تآثیر گذاشته و کبد را پاک می سازد. 7- زردچوبه،یک ادویه عالی و مفید برای کبد به شمار می آید زیرا دارای ماده ای به نام کورکومین می باشد.بنابراین،استفاده از زردچوبه را در غذاهای خود فراموش نکنید. 8- افرادی که ناراحتی کبدی دارند می توانند با ترکیب 1 قاشق چایخوری سرکه سیب یا سرکه برنج با 1 قاشق عسل در یک لیوان آب،یک نوشیدنی عالی تهیه کنند و روزانه 2 تا 3 بار آن را بنوشند. کوتاه شود