2777
2789
دوتا جاری بود که شوهراشون کویت کار میکردن، قبلنا هم کسی که کویت کار میکرد دو،سه سالی یه بار می اومد. خلاصه... جاری اولی هرچی پول شوهره میفرستاد خرج خودش میکرد وخوب میخورد وخوب می پوشید وخوب می گشت وای که چه زن زیبایی، جاری دومیه هرچی پول شوهره میفرستاد خرج خونه وبچه هاش میکرد وای که چه خونه زندگی و بچه هایی. خلاصه... سه سال میگذره و شوهرا ازکویت میان شوهراولیه وقتی میاد میبینه چه زن خوشکلو نازی داره باخودش میگه حیف این زن که تو همچین خونه و زندگیو محله ای باشه هر چی پول أورده بود خرج خونه وسیله میکنه واسه زنش... شوهر دومیه وقتی میرسه میبینه عجب خونه و زندگی چه بچه هایی باخودش میگه حیف این خونه و زندگی که همچین زن زشت و بی کلاسی توش باشه هرچی پول اورده خرج طلاق و ازدواج مجددش کرد.. نکته آموزشیش از قدیم گفتن :زنی که خرج داره ارج داره کپی واجب

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اکثر انسانها حتی جسارت بخشیدن و دور ریختن لباس هایی که مدت هاست بدون استفاده در کمدهاشان آویخته شده را ندارند بعد از آنها توقع داریم باورهای غلطی را که قرن هاست در ذهنشان زنجیر شده را براحتی کنار بگذارند و دور بریزند. جهل نرمترین بالشی ست که انسان میتواند سر خود را بگذارد و بخوابد
یه دانش آموز کلاس اول ازخانم معلمش پرسید : میشه من به کلاس بالاتر برم معلم : چرا دانش آموز : چون من احساس میکنم بیشتر از حد کلاس میفهمم خانم معلم اون رو پیش آقای مدیر میبره تا بعداز تست دربارش تصمیم بگیره مدیر ازش اینطوری سوال کرد : 3 ضربدر 4 دانش آموز : 12 مدیر : پایتخت ژاپن دانش آموز : توکیو مدیر همینطور ازش سوال پرسید و دانش آموز همه رو جواب داد خانم معلم اجازه خواست خودش چنتا سوال بپرسه معلم : اون چیه که گاو چهارتاش رو داره من فقط دوتا؟ ( مدیر با تعجب به خانم معلم نگاه کرد ) دانش آموز : پا خانم معلم : آفرین حالا بگو تو چی توی شلوارت داری که من ندارم؟ ( مدیر از خجالت سرخ شد ) داش آموز : جیب معلم : کجا زنها موهای فر دارن؟ ( مدیر دهنش باز موند ) داش آموز : توی آفریقا معلم : اون چیه که شله و توی دست زنا خشک میشه مدیر دیگه داشت قلبش از کار می افتاد که داش آموز گفت : لاک معلم :زن و مرد وسط پاشون چی دارن؟ دیگه مدیر قدرت حرف زدن نداشت که دانش آموز جواب داد : زانو و مدیر گفت :خدا لعنت کنه منو با این افکار کثیفم برو پسرم تو باید بری دانشگاه و من باید برم کلاس اول. نخند خودتم برو کلاس اول
ﺟﺎﺩﻩ ﯼ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ ﻧﯿﺴﺖ، ﭘﯿﭽﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ "ﺷﮑﺴﺖ" ، ﺩﻭﺭ ﺑﺮ ﮔﺮﺩﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﺳﺮ ﺩﺭ ﮔﻤﯽ " ، ﺳﺮﻋﺖ ﮔﯿﺮﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ" ﺍﻓﮑﺎﺭ ﻣﻨﻔﯽ "، ﻭ ﭼﺮﺍﻍ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ" ، ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﯾﺪﮐﯽ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ " ﺍﺭﺍﺩﻩ" ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ،ﻣﻮﺗﻮﺭﯼﺑﻪ ﻧﺎﻡ" ﺍﺳﺘﻘﺎﻣﺖ " ﻭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ" ﺧﺪﺍ" ،ﺑﻪﺟﺎﯾﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ " ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ " ﻧﺎﻣﯿﺪﻩ ﻣﯽﺷﻮﺩ . ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﻧﻘﻄﻪ ﺑﺰﺍﺭﯼ ! ﺑﺎﺯ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯽ . .... ﺑﺎﺯ ﺑﺨﻨﺪﯼ . ..... ﺑﺎﺯ ﺑﺠﻨﮕﯽ . ..... ﺑﺎﺯ ﺑﯿﻔﺘﯽ ﻭ ﻣﺤﮑﻤﺘﺮ ﺑﺎﺷﯽ ! ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﻠﺨﯽ ﻫﺎ ﺑﺰﻧﯽ ﻭ ﺑﮕﯽ ﻣﺮﺳﯽ ﮐﻪ ﯾﺎﺩﻡ ﺩﺍﺩﯾﻦ ﺟﺰ ﺧﺪﺍ ﮐﺴﯽﺑﻪ ﺩﺍﺩﻡ ﻧﻤﯿﺮﺳﻪ ..
ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺭﻭﺍﻧﺸﻨﺎﺳﯽ ﺣﺮﺹ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ . ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﺭﺍ ﻧﺒﻠﻌﯿﺪ. ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻏﺬﺍﯼ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﻓﺎﺳﺪ ﭘﺮﻫﯿﺰ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺍﺯ ﺟﺬﺏ ﮐﺮﺩﻥ ﻭ ﺑﻠﻌﯿﺪﻥ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯼ ﺑﯿﻬﻮﺩﻩ ﭘﺮﻫﯿﺰ ﮐﻨﯿﺪ. ﻧﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺻﺤﯿﺢ ﻧﻤﯽ ﺁﯾﺪ ، ﺫﻫﻦ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺧﺮﺍﺏ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﭼﺎﺭ ﺗﻬﻮﻉ ﻓﮑﺮﯼ ﺷﻮﯾﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﻟﺨﻮﺭﯾﺪ ﺑﯿﺎﻥ ﮐﻨﯿﺪ . ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺗﺮﺳﯿﺪ ﺗﺮﺱ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ. ﺍﮔﺮ ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﯿﺪ . ﮔﺮﯾﻪ ﺩﺍﺭﯾﺪ؟ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻔﺎﻫﯿﻤﯽ ﻣﺜﻞ ﺧﻮﯾﺸﺘﻦ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺳﮑﻮﺕ ﻭ ﺑﺮﺩﺑﺎﺭﯼ ﺭﺍ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﻨﺎﺭ. ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﺮﻧﻪ ﺑﻌﺪﻫﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﮐﺎﺑﻮﺱ. ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺗﯿﮏ ﻋﺼﺒﯽ. ﺗﻨﮕﯽ ﻧﻔﺲ . ﺧﺎﺭﺵِ ﺗﻦ . ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺩﺳﯿﺴﻪ ﭼﯿﻨﯽ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺟﻮﯾﯽ. ﻧﺎﺧﻦ ﻭ ﻟﺐ ﺟﻮﯾﺪﻥ ﻭ ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﭘﺎﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﮑﺎﻥ ﺩﺍﺩﻥ . ﻧﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﮐﺴﯽ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺧﺪﺷﻪ ﺩﺍﺭ ﮐﻨﺪ. ﺑﺎ ﻧﮕﺎﻩ. ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﻌﻨﯽ ﺩﺍﺭ . ﺑﺎ ﮐﻨﺎﯾﻪ. ﺑﺎ ﺣﺮﻑ ﻭ ﻃﻌﻨﻪ . ﺳﻌﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ . ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺻﻠﺢ ﮐﻨﯿﺪ. ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ. ﭼﻬﺮﻩ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ، ﺍﻧﺪﺍﻡ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ. ﺻﻠﺢ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺁﻏﺎﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺖ. ﺍﺯ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻓﺮﺍﺭ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﯾﺮﯾﺪ . ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺎﺕ ﻭ ﻏﻔﻠﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺗﺎﻥ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ. ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺷﻴﺪ
این شعر توسط مادری که در خانه سالمندان بوده تهیه و نگارش شده و وصیت کرده بودند که پس از مرگش این شعر رو انتشار بدهند.... متاسفانه گویا ایشون چند ماه پیش در تنهایی و بدون حضور فرزندانشون فوت میکنن: تیک تاک ساعت اینجا مرا یاد تو می اندازد پسر کوچک من یادت نیست تا سحر بر سر بالین تو بیدار نشستم که مبادا پشه ای بزند نیش بر آن صورتِ زیبای تو فرزندِ گلم یا که در نیمۀ شب ها نکند شیر بخواهی و من از گریه و بی تابی تو خواب ، وغافل باشم پسر دلبندم من در اینجا پدری می بینم که به تنهایی خود می گِرید مادری گوشۀ دیوار پریشان وضعیف خیره بر سقف که شاید مرگ است... حال و احساسِ همه طوفانیست و به هر ثانیه یک عُمر تلاطم دارد سوز این حالِ غریب می زند طعنه به سرمای وجود و چه اینجا سرد است وای انگار زمستان شده است نکند خوب نپوشی تو لباس نکند خوب نپوشی تو لباس این تمام تنشِ ذهن من است چون که در لرزشِ دستانِ نحیفم انگار نیست دیگر که توانی به پرستاری تو من در این حالِ ضعیف من در این حالِ به ظاهر دَم مرگ از خدا میخواهم برود خار به چشمم اما نرود خار به پای تو عزیز مادر...
لقمان حکیم گفت: من سیصد سال با داروهای مختلف، مردم را مداوا کردم؛ و در این مدت طولانی به این نتیجه رسیدم؛ که هیچ دارویی بهتر از "محبت" نیست ! کسی از او پرسید: و اگر این دارو هم اثر نکرد چی؟ لقمان حکیم لبخندی زد و گفت؛"مقدار دارو را افزایش بده !! "  ِ جواب سلام را باسلام بده، - جواب تشکر را با تواضع ، -جواب کینه را با گذشت ، -جواب بی مهری را با محبت -جواب دروغ را با راستی ، -جواب دشمنی را با دوستی، -جواب خشم را به صبوری ، جواب سرد را به گرمی ، -جواب نامردی را با مردانگی ، -جواب پشت کار را با تشویق ، -جواب بی ادب را با سکوت ، -جواب نگاه مهربان را با لبخند ، -جواب لبخند را با خنده ، -جواب دل مرده را با امید ، -جواب منتظر را با نوید، جواب گناه را با بخشش ، هیچ وقت هیچ چیز و هیچ کس را بی جواب نگذار ، مطمئن باش هر جوابی بدهی، یک روزی ، یک جوری ، یک جایی به تو باز گردد
بی سوادان قرن ۲۱ کسانی نیستند که نمی توانند بخوانند و بنویسند ، بلکه کسانی هستند که نمی توانند آموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند … الوین تافلر * * * * * * * * * * * * * * * نعره هیچ شیری خانه چوبی مرا خراب نمی کند، من از سکوت موریانه ها میترسم. * * * * * * * * * * * * * * * به شخصیت خود….. بیشتر از آبرویتان اهمیت دهید... زیرا شخصیت شما… جوهر وجود شماست... و آبرویتان… تصورات دیگران نسبت به شما است * * * * * * * * * * * * * * * باران که میبارد همه پرندها به دنبال سرپناهند اما عقاب برای اجتناب از خیس شدن بالاتراز ابرهاپرواز میکند این دیدگاه است که تفاوت را خلق میکند… * * * * * * * * * * * * * * * گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان می کردن که... چرخ دنیا بدون آنها نمی چرخد * * * * * * * * * * * * * * * یک شمع روشن می تواند هزاران شمع خاموش را روشن کند و ذره ای از نورش کاسته نشود … * * * * * * * * * * * * * * * مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است
جرم جهنمیان سکس ومشروب بود وپاداش بهشتیان سکس ومشروب! وآیندگان ب سادگی مامیخندند.... تومیفهمی؟؟؟من نمیفهمم!!! فرق «حوری» با«فاحشه» چیست؟ یکی دراستخدام خداست ودیگری دراستخدام بنده خدا! خدایی ک ب پیروانش حوری رشوه میدهدوبهشتی ک«فاحشه خانه»است... کدامیک بی گناهند؟ فاحشه ای ک ازسرناچاری اینگونه شکمش راسیرمیکندیاحوری ک لذت تنش پاداش کارهای خوب بندگان است؟؟؟ تومیدانی؟من نمیدانم! «صادق هدایت»
چقد زیبااست. . . . .از شیخ بهایی پرسیدند:"سخت میگذرد" چه باید کرد؟ گفت: خودت که میگویی سخت"میگذرد" سخت که"نمیماند"! پس خدارو شکر که "می گذرد"و"نمی ماند" دیروزت خوب یا بد"گذشت" و امروز روز دیگری است... قدری شادی با خود به خانه ببر... راه خانه ات را که یاد گرفت فردا با پای خودش می آید
شرکت های بسته بندی آب های معدنی، برای ماندگاری بیشتر آب های توی بطری، داخل آن به ازاء هر یک لیتر به اندازه نیم میلی گرم فلوراید میریزند. که این ماده شدیدا" نگهدارنده و بدون بو هست و برای بدن خطرناک و سرطان زا است. همین فلوراید... وقتی با آب وارد بافت بدن شما میشود، درون بافت قرار گرفته و آب خارج میگردد. و بدن بصورت اتومات دور آن لایه لزج محافظ ایجاد میکند که به مرور بافت های شما بزرگتر میشود. و به همین دلیل صبح ها احساس میکنید بدن شما ورم کرده یا چاق شده ائید. بعضی ها میگویند آب میخوریم چاق میشویم! دلیل این امر وجود همین ماده میباشد. بهترین کار برای سلامت بدن اینه که آب شرب توسط لوله کشی شهری خود را در یک ظرف مسی بجوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. بعد از 45 روز میبینید که چطور بدن شما جمع و جور شده . و به اصطلاح وزن شما در بدن شما بطور دقیق تقسیم میشود. لطفا برای همه بفرستید تا همه مطلع باشند. شاید هزاران نفر نجات یابند