imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 عنوان به بی بی چک چهار روز قبل پری اعتمادی هست 97 بازدید | 4 پست بی بی چک زدم قبل پری چهار روز قبل منفی بود ایا درسته ؟ فردا پسفردا باید پری بشم! زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓 1400/12/08 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5526 من ۴روز قبل پری مثبت شد _اونم پررنگگ😁 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
imoz مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 475 من ۴روز قبل پری مثبت شد _اونم پررنگگ😁 واقعا پس هیچی امیدم کامل از بین رفتممنون زندگی هنوز قشنگی هاشو داره.... 💓
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5526 واقعا پس هیچی امیدم کامل از بین رفت ممنون خب اینم بدون خواهرشوهرم ۱۲روز پری نشد روز ۱۲مثبت شد 😅ب این چیزا نیس_ناامید نباش و دس از تلاش برندار😁 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 واقعا پس هیچی امیدم کامل از بین رفت ممنون مال من دوهفته قبلش خط کمرنگ مینداخت در حد هاله من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘