2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 24 پست
دختر جاریم اینحوریه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جلو مامانش بش میگم دست نزن  ولی جلو مادر شوهرم هیچی ن ...

به درک که فقط یدونست باید ادب داشته باشه

😎😉😉😑😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش مستقیم بگو دوس ندارم بچه هات خونمو بهم بریزن نمیتونم جمع کنم به بچه هات بگو بشینن وگرنه نیاین&nb ...

اره چاره دیگه ایی نمیزارن انگار باید رومو در بیارم 

😎😉😉😑😑
اوووووف از الان به فکر زایمانم هستم هر روز میان ریخت و پاش میکنن خونم هم کوچیکه مهمونارو باید بزارم ...

الکی میکنن مرض دارن خدا نکرده یه مشکلی برات تو بارداری بیش بیاد خوشحالم میشن تجربه شو دارم که میگم من باردار بودم جاریم داشت سکته میکرد خودش باردار بود تا شش ماهگی سر دوتای آخری هیچی بروز نداد راسته که میگن کافر همه را به کیش خود پندارد

الکی میکنن مرض دارن خدا نکرده یه مشکلی برات تو بارداری بیش بیاد خوشحالم میشن تجربه شو دارم که میگم م ...

اتفاقا باهم باردار بودیم ۳ سال قبل بچه اون موند مال من سقط شد اون بچه دومش بود من بعد ۴ سال باردار شده بودم الانم به زور باردار شدم بخدا خیلی نفهمه واقعا تو عمرم اینهمه بی شوری ندیده بودم

😎😉😉😑😑
اتفاقا باهم باردار بودیم ۳ سال قبل بچه اون موند مال من سقط شد اون بچه دومش بود من بعد ۴ سال باردار ش ...

فقط مواظب خودت باش بزار بچه ات سالم به دنیا بیاد بقیه چیزا میگذره 

من توی یک ساختمان هستم.بچه های یکی از پسر من بزرگتر هستند و رفت و آمدشون آزاری نداره. یکی هم یه دختر کوچولو داره که شیطنت داره ولی چشم و چراغ خونه هامون هست و دوستش دارم. البته در کل ما چون شاغل هستیم همدیگه رو خیلی نمی بینیم. من هم به ریخت و پاش بچه ها حساسیت ندارم. کانون تجمعشون هم بیشتر منزل مادر همسرم هست که بنده خدا ازش خواهش کردیم گند کاری بچه هامون رو بذاره خودمون رفع و رجوع کنیم و خودش رو مدام به زحمت نندازه اما از خیلی هاش بی خبر می مونیم و خودش زحمت می کشه.

من توی یک ساختمان هستم.بچه های یکی از پسر من بزرگتر هستند و رفت و آمدشون آزاری نداره. یکی هم یه دختر ...

منم عاشق بچه هاش هستم هر روز که میان براشون خوراکی میدم بخدا عزیز دلمه ولی اون که مثلا مادرشونه باید یکم مراعات کنه دیگه اصلا درک و فهم نداره 

😎😉😉😑😑