2789
عنوان

جاری

351 بازدید | 24 پست

خانوما کسی که با جاریش تو یه ساختمونه و وقتی میان هم نشینی بجه هاش خونه آدمو ویرون میکنن چیکار میکنین بجای اینکه جلوی بچه هاشو بگیره بدتر میخنده بهشون حرصمو در آورده اصلا شرایط منو درک نمیکنن از شب خونه رو داغون کردن انگار اسباب کشی داریم اصلا هم کنایه اینا نمیگیره اونقد که خره چیکار کنم آخه توروخدا راهکار بدین 

😎😉😉😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

کسی هست حس ششمش خیلی قوی باشه؟اگه هست درخواست بده دعاش میکنم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

درک میکنم بچه های عموی منم اینجورین وحشیای آمازونی همه جا رو بهم میریزن بعد رفتنشونم سردرد میگیریم😤 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
درک میکنم بچه های عموی منم اینجورین وحشیای آمازونی همه جا رو بهم میریزن بعد رفتنشونم سردرد میگیریم😤 ...

بی عرضه هاادب دادن بلد نیستن اول باید پدر مادراشونو ادب کنن بعد بچه هارو

😎😉😉😑😑

دختر جاریم اینحوریه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

جلو مامانش بش میگم دست نزن 

ولی جلو مادر شوهرم هیچی نمیتونم بگم فقط همین نوه رو دارن خیلی لوسش کردن

شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس
ما هم تو یه ساختمونیم میدونم چی میگی ولی خب سعی کن رو ندی زیاد بیان

اوووووف از الان به فکر زایمانم هستم هر روز میان ریخت و پاش میکنن خونم هم کوچیکه مهمونارو باید بزارم رو سرم 😭😭😭😭

😎😉😉😑😑
دختر جاریم اینحوریه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ جلو مامانش بش میگم دست نزن  ولی جلو مادر شوهرم هیچی ن ...

من فرقی نداره هر کی باشه تذکر میدم هی میگم نکن نکن ولی انگار نه انگار از سنگ خرف در نیاد از این گه خشک هیجی 

😎😉😉😑😑