2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری؟ تو شهرستانه؟

خب نیسان که کلا ماشینه باری هستش .وتوی ۶ ماه اول سال که فصل کار هست در آمدش بالاست .ولی در ۶ ماه دوم سال کارو کاسبیش کمتر میشه ....

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
چه کاری؟ تو شهرستانه؟

ماشین باربری اگر وقت زیادی بزاره درآمدش بد نیست ولی بدلیل بالا بودن هزینه درآمد پایداری نداره هر چی ماشین قدیمی تر باشه هزینه بالاتری داره 

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
ماشین باربری اگر وقت زیادی بزاره درآمدش بد نیست ولی بدلیل بالا بودن هزینه درآمد پایداری نداره هر چی ...

بله حق با شماست دقیقا .

البته اون ۱۲ تومنی ک من گفتم حتی اقل ۶ میلیون خرج خود ماشینه... چون  مجبوری سالم نگهش داری تا بتونی ازش کار بکشی 

بله حق با شماست دقیقا . البته اون ۱۲ تومنی ک من گفتم حتی ۶ میلیون خرج خود ماشینه... چون  مجبور ...

بله ممکنه حتی بیشتر هم بشه

بله ممکنه حتی بیشتر هم بشه

درسته .من چون خودم نیسان دارم ولی چون خودم نمیتونیم باهاش کار کنم .راننده گزاشتم روش ...برای من بیشتر در میاد 

درسته .من چون خودم نیسان دارم ولی چون خودم نمیتونیم باهاش کار کنم .راننده گزاشتم روش ...برای من بیشت ...

راننده که واقعا اذیت میشید هزینه ها هم بالاتر میره 

راننده که واقعا اذیت میشید هزینه ها هم بالاتر میره 

دقیقا ...ولی خب چاره ای نیست. خودمم نمیتونم که با نیسان کار کنم .. یا باری جابه جا کنم .

دقیقا ...ولی خب چاره ای نیست. خودمم نمیتونم که با نیسان کار کنم .. یا باری جابه جا کنم .

بله من هم دوتا دارم همین مشکل رو دارم 

بله من هم دوتا دارم همین مشکل رو دارم 

انشاءالله که چرخشون براتون بچرخه .رزق و روزی فراوان داشته باشید ....ب هر حال کاری بدون سختی و مشکل ک نمیشه ..باید صبوری کردو ساخت 

انشاءالله که چرخشون براتون بچرخه .رزق و روزی فراوان داشته باشید ....ب هر حال کاری بدون سختی و مشکل ک ...

ممنون بله دقیقا همینه

انشاءالله که چرخشون براتون بچرخه .رزق و روزی فراوان داشته باشید ....ب هر حال کاری بدون سختی و مشکل ک ...

تو تهران درامد با شهرستان فرق داره ، تو تهران تابستون و زمستون نداره ،صنف های مختلف بازار آهن و بازار مبل و بازار بزرگ و .... خیلی میتونه طرف درآمدشو بالا ببره.