2777
2789
عنوان

زنداییم خونه مادربزرگمو کشید بالا🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 32 پست
اگر عموتون زمینهای پدربزرگتونو بالا نکشیده پس حتما یه جنگ جهانی تو خانوادتون هست که رهبریش بر عهده ز ...

منم چندباری تو اکسپلور دیدم خندیدم با خودم گفتم ما همچین چیزی تو خانوادمون نداریم امردز که داستانو شنیدم یاد همین تیکه و همون نیشخندم افتادم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

آدم باید جنبه داشته باشه منم شوهرم طلا و ماشین اینا بنامم زده تازه قولنامه خونمونم بنام بابام زده هم ...

ای بابا😔 انسانیت انگار کم شده

ماشین بابای منو داداشم فروخت و پولشو برداشت، یه ریال هم به ما نداد، ما هم گفتیم یه دونه برادره دیگه، بذار نقل دهن مردم نشیم.

برادرم راصی شد پول پدر ما خرج خواهر زنش بشه ولی با ما که خواهرش هستیم چیزی نرسه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر عموتون زمینهای پدربزرگتونو بالا نکشیده پس حتما یه جنگ جهانی تو خانوادتون هست که رهبریش بر عهده ز ...

😂❤

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
منم چندباری تو اکسپلور دیدم خندیدم با خودم گفتم ما همچین چیزی تو خانوادمون نداریم امردز که داستانو ش ...

به قران باور کن عموم زمین‌های بابامو کشیو بالا، داییم زمین مادرمون رو

برادرم هم ارث ما رو

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
اول رفته بودن بنگاه وکالت ازش گرفته بودن  عزیزم ما اینکارو کردیم ماشینمونو تو بنگاه وکالت از ف ...

تو بنگاه نميشه وكالت بده فقط قولنامه دستي نوشته ميشه  اصلا وكالت فقط و فقط تو محضر داده ميشه 

باباي من براي يك كاري فقط ميخواست بهم وكالت بده رفتيم محضر تازه باباي من باسواده محضر دار صدبار از بابام پرسيد اقا مطميني ؟ميخواي وكالت بدي به دخترت؟چندبار هم اسمم رواورد كه اشتباه نشه 

خاله ام ميخواست وكالتي خونه شو به نام مامانم بزنه محضر دار قبول نكرد گفت شما سنت بالاست شايد خواهرت گولت زده برو دونفر از افراد فاميلت رو بيار اونجا ده بار محضر دار باهاشون حرف زد تا خونه رو وكالت داد اصلا تو بنگاه امكان نداره غيرقانونيه ميتونيد شكايت كنيد

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
اره واقن.زندایی من ک ی جنگی ب پا کرده😂اصن انقدم پروعه

زن دایی من دخترش شد عروس ما جفتی جنگ به پا کردن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان مادربزرگت با زن دایی ت زندگی می کنه قصر شاه هم باشه من قبول نمی کنم راحتی مو بدم

نبابا برگشته باز پیش همون دختری که از شوهرش پیش زنداییم بد گفت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

به قران باور کن عموم زمین‌های بابامو کشیو بالا، داییم زمین مادرمون رو برادرم هم ارث ما رو

دلم کباب شد برات تو هم شوهر کن انتقام همرو از خواهرزاده های شوهرت بگیر لااقل یکم دلت خنک شه 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

اوه اوووه

وای برا ما ام دقیقا اینجورهههههههه.خاهر زنداییم شده عروس اون یکی از داییام.😂الان جنگه ت فامیل

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
دلم کباب شد برات تو هم شوهر کن انتقام همرو از خواهرزاده های شوهرت بگیر لااقل یکم دلت خنک شه 

🤣وای نه خدا نکنه

من بخاطر چند روز دنیا پول حرام وارد زندگیم نمیکنم.