2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 19 پست
منم هنوز قرص ضد تهوع میخورم صبحا یکی، یعنی 8 هفته بودم با روزی دو سه تا قرصم آروم نمیشدم و بازم استف ...

عزیزم ی سوال دیگ.تو شکمت یکم بزرگ شد تو ۸هفتگی.من هفته ایی یبار مدفوع میکنم نفخم دارم.نمیدونم بخاطر اینا شکمم بزرگ شده یا چی دیگ؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ی سوال دیگ.تو شکمت یکم بزرگ شد تو ۸هفتگی.من هفته ایی یبار مدفوع میکنم نفخم دارم.نمیدونم بخاطر ...

یبوست بخاطر قرصا ضد تهوعه که میخوریم خودمم درگیرشم، نفخم بخاطر یبوسته،انجیر بجوشون با ابش روزی 4 تا بخور، من دکتر برام شربت لاکتولوزم نوشت روزی یه قاشق میخورم، بازم انقد یبوست دارم که موقع دفع خون میبینم😖😖😖

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم ی سوال دیگ.تو شکمت یکم بزرگ شد تو ۸هفتگی.من هفته ایی یبار مدفوع میکنم نفخم دارم.نمیدونم بخاطر ...

شکمت بخاطر نفخه بزرگ شده، من الان 19 هفتم تازه یکم شکم دراوردم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
واقعا کف کرد یا ن 

ی دونه سنجاق روانداخت داخل ادرارباجوش شیرین حالاشماسرچ کن توگوگل فک کنم یک روزبایدبزاری بمونه اگه زنگ بزنه سنجاق دختره اگه نزنه پسره

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔