2777
2789
عنوان

دیگه چقدر بگم باشه؟ 😭

469 بازدید | 16 پست

خیلی وقته به خدا امید آروردم ولی هرچی ازش میخوام ناامیدم میکنه بخدا ازش میخوام یه اتفاق نیوفته دقیقا همون میوفته هروقت دعا میکنم هیچ جوابی نمیده معلومه خدا دوستم نداره چرا خودمو اذیت کنم؟ 

هروقت بهش امید اوردم نا امیدم کرد هروقت صداش زدم شنید ولی جواب نداد دقیقا بر خلاف میلم همیشه همیشه همیشه عمل کرده

هیچ وقت به دادم نرسید تو بدترین شرایط ازش کمک خواستم به دادم نرسید و دایی من مرد تموم شد

ازش خواستم بابامو ورشکست نکنه که کرد

ازش خواستم مادربزرگمو مریض نکنه که عمل کنه کرد

ازش خواستم تو کنکور کمکم کنه نکرد

هروقتتت هرچی میخوام هیچی

😭😭😭😭😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزا ناشی از تصمیمات و تلاشهای خودمونه و بعدش کمک خدا.

نمیشه آدم بشینه یه گوشه فقط دعا کنه و درس نخونه و بعد امیدوار باشه رتبه خوبی بیاره!

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

دوست عزیز شما موقع شادی و خوشی به فکر خدا هستی که زمان گرفتاری دائم ازش طلب داری؟

ما چقدر خدارو دوست داریم و چه کاری برای شادی خدا میکنیم که همش از خدا توقع داریم به ما دائم چشم بگه؟

تقریبا 2000 ساعت درس خوندم! 

به ساعت مطالعه نیست قشنگم

منم خودم کنکوری بودم کاملا میفهمم

کیفیت مطالعه و تمرکز مهمه

اما در نهایت اگه تمااااام تلاشتو کردی واقعا و بقیشو سپردی به خدا بدون که حکمت این بوده

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
شادیی ندارم 

آره راست میگی.

سلامتی نداری.

یه سقف بالای سرت نداری.

حتی یه لقمه نان برای خوردن نداری.

ما حتی این دستمون رو که میتونیم تکان بدیم و تایپ کنیم پاهایی که باهاش راه میریم نعمت خداست و باید بخاطرش شاکر باشیم.

ذره ای شکر و سپاسگزاری بلد نیستیم فقط بلدیم از زمین و زمان طلبکار باشیم

تقریبا 2000 ساعت درس خوندم! 

عزیزم اگه جای من بودی ک رتبه ات بعد تلاش شبانه روزی ۲ هزار و خرده ای بشه بعد میخواستم برم پزشکی تعهدی ارتش چون میاوردم سر یه کدددد بخدا ب امام حسین صد بار خودم و خانوادم برگه انتخاب رشته امو دیدیم همه اش پزشکی بود یهو تو اولیت اول یه پرستاری دولتی مازندران بخوره و زمان پذیرش دانشگاه ارتش هم بگذره و مجبور بشی باز پشت کنکور بمونی چی میگفتی 

عزیزم خدا واسه بندش بدنمیخواد هرچی سر انسان بیاد شک نکن صلاح کارت تو اون بوده شایدازنظرشمابدباشه امابدازبدترم هست ناشکری نکن

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔

عزیز دلم حتما حکمتی داره . برات دعا میکنم آیت الکرسی هم میخونم انشالله همیشه خوشبخت باشی و دلت شاد باشه ❤😘 از خدا اگه چیزی میخوای نگو خدایا این کارو برام کن . باید با شکرگذاری باهاش ارتباط بگیری .