2777
2789
عنوان

صیغه ۱۵ ساله

536 بازدید | 13 پست

بچها این کار من نیست من تو یه کانال هستم اینو برا مشاور گزاشتن نظر شما چیه؟سلام،خسته نباشید خانم دکتر ،زنی هستم 34ساله و شوهرم 41ساله ،تقریبا یکسالی هست که شوهرم درخواست طلاق دادند و من الان خونه مادرم زندگی میکنم ،علت درخواست ایشون هم بارداری سوم من بود که دو تا بچه قبلی دختر بودن و در بارداری سوم هم بچه دختر شدن اصرار شوهرم بر سقط این بچه بود ولی چون خودم هم از خدا می ترسیدم و هم از سقط بچه اینکارو نکردم به همین دلیل شوهرم منو به باد کتک گرفت که بچه سقط بشه ولی خواست خدا بود که زنده موند ،از ماه چهارم بارداری تا الان که دخترم یکساله هست اینجام ،تو این مدت از دخترای بزرگترم دور بودم و با هزار دردسر اونا رو خیلی کم می‌دیدم و در این مدت هم هیچ خرجی برای من و دخترم نمی فرستادن ،خودم قلبا راضیم به طلاق چون غیر از این کارش اخلاق غیر قابل تحمل داشتند ، بدون اجازه من یه دختر پانزده ساله رو صیغه کردند و من رو داغون کردن ،حالا تازگیا بهم پیام میده برگرد و بیا دوباره بخاطر بچه هات زندگی کنیم ،

همچنین اون زن صیغه ایش هم تو یه خونه با ما باشه و بهونه طلاق ندادن ایشون هم اینه که جایی نداره بره گناه داره ،ولی من که مادر بچه هاشم اگر شرط همخونه شدن با اون زن رو قبول نکنم حاضره که طلاق بده ،سوال من از شما اینه که چیکار کنم بخاطر بچه هام برگردم یا نه ...خودم که اصلا دلم نمی‌خواد برگردم چون تو این مدت یاد گرفتم گلیم خودمو از آب بکشم و وحشت دارم از زندگی کردن با شوهرم ،تقاضا دارم راهنماییم کنید🙏با تشکر از کانال خوبتون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مرد و با اون زن تنها میذاشتم و خودمو از دست این مرد بچه باز نجات میدادم

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

دوتا دخترای دیگه مم میگرفتم میرفتم کارمیکردم امکان نداشت پیش همچنین موجودوحشی وبی درکی بچه بگذارم بمونه...

فقط جدایی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

به نظرم با برگشتن نه تنها زندگی خودش درست نمیشه بلکه اونطور که فکر میکنه زندگی بچه هاشم به حالت اول برنمیگرده 

اوامه زندگی با این آقا حتی اگر اون دختر رو صیغه نمی‌کرد حماقت محضه 

این چیزای سمی رو چرا میخونید بعدشم خوندی چرا اینجا میذاری اصلا به ما چه که بخوایم غیبت یکی دیگرو ب ...

غیبت نیس چون شمانه عکسشودیدی ونه میشناسیش...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آخه کلا هم چو دانی و پرسیه مشخصه که باید از یه روانی بچه باز جدا بشه مگه اینکه مشکل عقلی داشته باش ...

خیلیاازطرف خانواده حمایت نمیشن میترسن نتوونن ازپس این جدایی و...برنیان

بنظرمن دخترهاشوبگیره بره کارکنه

شوهرش رسما پدوفیلیاداره برای دختراشم خطرداره