بچها این کار من نیست من تو یه کانال هستم اینو برا مشاور گزاشتن نظر شما چیه؟سلام،خسته نباشید خانم دکتر ،زنی هستم 34ساله و شوهرم 41ساله ،تقریبا یکسالی هست که شوهرم درخواست طلاق دادند و من الان خونه مادرم زندگی میکنم ،علت درخواست ایشون هم بارداری سوم من بود که دو تا بچه قبلی دختر بودن و در بارداری سوم هم بچه دختر شدن اصرار شوهرم بر سقط این بچه بود ولی چون خودم هم از خدا می ترسیدم و هم از سقط بچه اینکارو نکردم به همین دلیل شوهرم منو به باد کتک گرفت که بچه سقط بشه ولی خواست خدا بود که زنده موند ،از ماه چهارم بارداری تا الان که دخترم یکساله هست اینجام ،تو این مدت از دخترای بزرگترم دور بودم و با هزار دردسر اونا رو خیلی کم میدیدم و در این مدت هم هیچ خرجی برای من و دخترم نمی فرستادن ،خودم قلبا راضیم به طلاق چون غیر از این کارش اخلاق غیر قابل تحمل داشتند ، بدون اجازه من یه دختر پانزده ساله رو صیغه کردند و من رو داغون کردن ،حالا تازگیا بهم پیام میده برگرد و بیا دوباره بخاطر بچه هات زندگی کنیم ،
همچنین اون زن صیغه ایش هم تو یه خونه با ما باشه و بهونه طلاق ندادن ایشون هم اینه که جایی نداره بره گناه داره ،ولی من که مادر بچه هاشم اگر شرط همخونه شدن با اون زن رو قبول نکنم حاضره که طلاق بده ،سوال من از شما اینه که چیکار کنم بخاطر بچه هام برگردم یا نه ...خودم که اصلا دلم نمیخواد برگردم چون تو این مدت یاد گرفتم گلیم خودمو از آب بکشم و وحشت دارم از زندگی کردن با شوهرم ،تقاضا دارم راهنماییم کنید🙏با تشکر از کانال خوبتون.