2777
2789
عنوان

دیجی کالا😠

193 بازدید | 11 پست

کاپ قاعدگی سفارش دادم اوردن ۲۱۲تومن با پست رایگان.توی مشما اوردن وسیله به این خصوصی رو...سایزشم اشتباه ارسال کردن.درخواست مرجوعی زدم تایید شد.قراره دوشنبه پست بیاد دم در تحویل بگیره.پولمو چجوری برمیگردونن؟

کالا رو پس بگیرن تا ۴۸ ساعت بعد میزنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ی نفرم کاندو.م سفارش داده بود تو مشما اورده بودن براش

بخدا مامور پست داشت با لبخند زیرزیرکی نگام میکرد حالم بهم خورد. تازه همسرم میگه چرا چیر خصوصی سفارش دادی مامور میبینه الکی گفتم نه توی کارتون بود...مرد بالخره غیرتی میشه

شما تهرانین ک تو مشما میارن براتون آخه من خیلی خرید میکنم تا حالا تو مشما تحویل نگرفتم

ولی مرجوعی موقعی ک بسته ب دستشون برسه پولو میزنن ب حسابت الان خیلی بد شده زیاد توجه نمیکنن ب بسته های ارسالی

با دلای مهربونتون برا سلامتی مامانم یه صلوات بگین❤️
بخدا مامور پست داشت با لبخند زیرزیرکی نگام میکرد حالم بهم خورد. تازه همسرم میگه چرا چیر خصوصی سفارش ...

اره راستش منم برا همین چیزاست اصلا جرات نمیکنم چیزای اینجوری سفارش بدم 

وارد حساب كاربريت شو شماره كارتت براى واريز وارد كن 

توى نظرها هم بنويس بدون جعبه اوردن

و چه كار اشتباهى كه همچين وسيله بهداشتى رو مرجوع ميكنن تو هم از داروخانه بخر از كجا معلوم مرجوعى يه نفر ديگه رو براى تو نفرستاده باشن

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
وارد حساب كاربريت شو شماره كارتت براى واريز وارد كن  توى نظرها هم بنويس بدون جعبه اوردن و چه ...

نه کاملا بسته بندی بود من حتی پلمپ رو باز نکردم و دیجی کالا درخواست عکس کرد بعد تایید کرد.من دیدم که متاسفانه روی کارتونش نوشته سایز دو..من یک میخواستم..