بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
من شیرزادو دوست دارم.خیلی ظلم میشه بهش ولی اصن نشون نمیدن.خیلی زیادی ارمانی و تارزان بازیه.نقشایی که نقش مثلا مثبتن کاملا بی فکر عمل میکنن کاملا ارمانی مصنوعی.هم خاتون هم پدرش هم رضا.فیلم زورو نیست ک ادم باید یکم با زندگی و واقعیت فیلم بسازه.من از مهران مدیری واقعا خوشم میاد نقطه قوتش همون مهران مدیری و اشکان خطیبیه
خاتون ب پدرش گف طلاق گرقتن ب رضام گف بچه داره رضام گف خودم میدونم نگهش میداریم قراره ازدواج کنن
نه این حق شیرزاد نیس بخصوص وقتی ک بچش فوت کرده
یعنی چی بچه اونا بگیرن خودشون دوتایی بزرگ کنن😒
بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
اشکان خطیبی چون از بازیگرش خوشم نمیاد زیاد حال نکردم شوهرمم میگه فقط به خاطر مهران مدیری و غفوریان ...
خدایی مهران مدیری هر جا بازی کنه میدرخشه واقعا دوسش دارم.اشکان خطیبی هم خودشو دوس ندارم کاراکترشو دوس دارم.به نظرم اگه قرار بود داستان سختی های شخصیت اصلی باشه باید اسم فیلم میشد شیرزاد ن خاتون