2777
2789
عنوان

کیا خاتون دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 25 پست
خاتون خیلی عشقه  بب صبرانه منتظرم فردا ساعت ۸ شه

خاتون لوس😩😒شیرزاد ب این فشنگیو ول کرد رف

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
رضا قبول کرد آه قلبم زوج خاتونو شیرزاد خیلی خوب بود

اره گفت اصلا شرطم آینه که هیچکس نفهمه بچه ی شیرزاده 

بعد به خاتون گفت وقتی میگم خاتون میخوامت یعنی با همه ی داشته ها و نداشته هات میخوامت 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چهار قسمته ندیدم رسما رضا و خاتون دوس پسر دختر شدن ن؟ چیزی از بارداریش ب خاتون یا رضا گفته پدر خا ...

خاتون ب پدرش گف طلاق گرقتن ب رضام گف بچه داره رضام گف خودم میدونم نگهش میداریم قراره ازدواج کنن

خدایاشکرت  
از هیچ کدوم از شخصیتاش‌ خوشم نیومده تا حالا

من شیرزادو دوست دارم.خیلی ظلم میشه بهش ولی اصن نشون نمیدن.خیلی زیادی ارمانی و تارزان بازیه.نقشایی که نقش مثلا مثبتن کاملا بی فکر عمل میکنن کاملا ارمانی مصنوعی.هم خاتون هم پدرش هم رضا.فیلم زورو نیست ک ادم باید یکم با زندگی و واقعیت فیلم بسازه.من از مهران مدیری واقعا خوشم میاد نقطه قوتش همون مهران مدیری و اشکان خطیبیه

من شیرزادو دوست دارم.خیلی ظلم میشه بهش ولی اصن نشون نمیدن.خیلی زیادی ارمانی و تارزان بازیه.نقشایی که ...

اشکان خطیبی چون از بازیگرش‌ خوشم نمیاد زیاد حال نکردم

شوهرمم میگه فقط به خاطر مهران مدیری و غفوریان می بینم😂 هی هم میگه وای باورم نمیشه این واقعا بهروز پیرپکاچکیه؟😂😂

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من
خاتون ب پدرش گف طلاق گرقتن ب رضام گف بچه داره رضام گف خودم میدونم نگهش میداریم قراره ازدواج کنن

نه این حق شیرزاد نیس بخصوص وقتی ک بچش فوت کرده

یعنی چی بچه اونا بگیرن خودشون دوتایی بزرگ کنن😒

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
نه این حق شیرزاد نیس بخصوص وقتی ک بچش فوت کرده یعنی چی بچه اونا بگیرن خودشون دوتایی بزرگ کنن😒

ن شیرزادم بدی زیاد درحق خاتون کرده ولی خدایی خیلی دوسش داشت خاتون لیاقتش نداشت

خدایاشکرت  
اشکان خطیبی چون از بازیگرش‌ خوشم نمیاد زیاد حال نکردم شوهرمم میگه فقط به خاطر مهران مدیری و غفوریان ...

خدایی مهران مدیری هر جا بازی کنه میدرخشه واقعا دوسش دارم.اشکان خطیبی هم خودشو دوس ندارم کاراکترشو دوس دارم.به نظرم اگه قرار بود داستان سختی های شخصیت اصلی باشه باید اسم فیلم میشد شیرزاد ن خاتون