2777
2789
عنوان

کمک لطفا

111 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها بچم چندوقت پیش همش توشب استفراغ میکرد فک میکردم همین مریضی کوفتیه میبردم دکتر بادارو خوب میشد بعدیه مدت دباره همونطور میشدالان نزدیک یه ماهه خوب شده بود دیگه ..این بگم همیشه میبردمش دم حیاط باشمایی ک دمحیاطمون بود بازی میکرد ..امروز ظهر رفته بود دم حیاط توشنا داشت بازی میکرد بعدیهو یه پی پی گربه تودستش دیدم درجا دستاشو شستم حالاتازه استفراغ کرد بتظرتون بخاطر پی پی گربه هه بود این مدت ک همش استفراغ میکرد..چون بااتفاقی ک امروز دیدم احتمال میدم بخاطر همین باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببرش دکتر ازش آزمایش میگیرن لازم باشه دارو مصرف میکنه خوب میشه

خطرناک نیس بنظرت ؟اخه سرچ کردم بیماری ک از پی پی گربه ب انسان کارد میشه خیییلی خطرناکه😔

ببرش دکتر ازش آزمایش میگیرن لازم باشه دارو مصرف میکنه خوب میشه

الان استفراغ کردو خوابید میترسم دباره بش شیر بدم استفراع کنه دلمم نمیادبزارم شکم خالی بخوابه

خطرناک نیس بنظرت ؟اخه سرچ کردم بیماری ک از پی پی گربه ب انسان کارد میشه خیییلی خطرناکه😔

فردا ببرش واسه دکتر و آزمایش.مطمئن نیستی که ازون باشه و اینکه بچه ات حتما الان آلوده ب انگل یا باکتری خاصی باشه.هر چی هم باشه دارو میده بهش.فقط ببرش متخصص اطفال یا داخلی کودکان

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
الان استفراغ کردو خوابید میترسم دباره بش شیر بدم استفراع کنه دلمم نمیادبزارم شکم خالی بخوابه

مواظب باش تو خواب استفراغ نکنه فقط به پهلو بخوابونش.انشالله که هیچی نیست عزیرم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم