2777
2789
عنوان

کسی هست درددل کنیم؟

74 بازدید | 5 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته، منو پسرم خونه تنهاییم، شوهرم سر یه بحث مسخره پاشد از خونه رفت بیرون. 

حالا بهش پیام میدم میگه پیام نده ک هرچی از دهنم دربیاد بهت میگم. 

نوشته دلم به حال پسرمون میسوزه وگرنه تو خیلی وقته چوب خطت پر شده 🥺

سر بحثای بیخودی بینمون سردی پیش میاد، اصلا نمدونم چشه

انگار میگی قتل کرذم، قراره خیر سرم یکم چاق بشم رفته برام عرق اشتهاآور گرفته، بعد غذا گفت برو یکم بخور، گفتم میرم یکم دیگه الان دلم درد میکنه، شروع کرده که نمخاد بخوری اصلا، رفت همه رو ریخت سطل آشغال و اومد گرفت خوابید

منم برقا رو ناموش کردم پسرمو خوابوندم دراز کشیدم دیدم حاضر شد رفت، هیچی نگفتم

بهش پیام دادم سر یک چیز مسخره این چه رفتاریه

نوشته ببند فقط یک چیز مسخره؟!!

باز میگم عزیزم چی شده الان چرا اینجوری حرب میزنی منکه گفتم میخورم، پیام داده دلم بحال بچمون میسوزه وگرنه تو چوب خطت پر شده

جلوی امام رضا دارم قسم میخورم ک هیچ عهدی باهاش ندارم(قبلا خیانت کرده و عهد بست ک دیگه کاری نکنه) بعد باز یه چی دیگه گفتم میگه خفه شو فقط پیام نده ک هرچی از دهنم بیاد بهت میگم

خسته شدم منم ازین رفتارا

تاپیک قبلمو بخونین یکماه کمتر میگذره از داستان قبلیمون، نمدونم چکار باید بکنم

به نظرم میتوانی یکم برسونیدش اگر مهریه رو بگذارید اجرا 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان