2777
2789
عنوان

نظر میخوام

51 بازدید | 8 پست

داستان رو از اول میگم 

یه دختر خانومی هست ما تو مجازی به صورت اتفاقی آشنا شدیم من کراش زدم روش اولش روم نمیشد خودم بگم با اکانت دوستم بهش گفتم اولش اهمیت نداد بعد چند روز رفتارش تغییر کرد و ازم سوالاتی پرسید و گفت که روم کراشی گفتم آره یه مدت این مدلی گذشت ولی بعد ما رل زدیم بعد یه مدت خیلی کوتاه دختره گفت کات کنیم گفتم باشه بعد حدودا یه ماه دوباره اومد تو گپ من و اینا باهام صمیمی شد و خواست بازم بفهمه که روش کراشم یا نه منم واقعا دوسش داشتم و دارم بعد که فهمید بله من دوباره پا پیش گذاشتم اینبار رل زدیم دختره ولی یه مدلیه یه روز میاد میگه عاشقتم یه روز سرده باهام کلا یه مدلیه و زیاد بهم گیر میده ( از اون دخترا نیست شارژ و اینا بخواد کلا اهلش نیست)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این از اوناس که با توعه ولی با خاستگارم بیرون میره بعد خاستگار خوب بیاد ول میکنه.این دوس دختر بشو نی ...

نه کلا با پسرا این مدلیه حتی من صمیمیت نداره ولی از یه طرف هم نمیزاره با دوستم که دختر هم هست چت کنم اونم باهام قهر کرده

نه کلا با پسرا این مدلیه حتی من صمیمیت نداره ولی از یه طرف هم نمیزاره با دوستم که دختر هم هست چت کنم ...

نمدونم ولی من هنوز رو نظرم هستم.این از اون دوس دختر پایبندا نیست.