2777
2789
عنوان

درد دل 💔🙂

98 بازدید | 8 پست

کاش که خدا انقد تو عشق امتحانم نکنه بی انصافیه که من حسرت بخورم 🙂

همش امید وارم می‌کنه بعدش چنان امیدمو از ریشه میزنه که نمی‌فهمم چیشد 

کلا نمدونم برا چی به دنیا اومدم 

درد دل نمیکنم ها فقط از فشار روحی روانی دارم منفجر میشم 

من و کلا دوست نداره از جوش و غصه که موهام دسته دسته میرزه افسرده و مریض 

شیطان دیگه به من رحمش میاد....

کو خدا ؟؟

منم،موهام سفید شده وریخته،خط های صورتم روزبه روززیادترمیشن دختر۲۱ ساله شبیه ۴۱ ساله هاست

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم،موهام سفید شده وریخته،خط های صورتم روزبه روززیادترمیشن دختر۲۱ ساله شبیه ۴۱ ساله هاست

دردبی پدری،دردخائنی کشیدن،بدددردیه،چرا روزی نشده قلبم آه نکشه،چرا روزی نشده چشام‌پراشک نشه،چرابنظرت؟

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد

ای خداااا تموم نشد این امتحان های الاهی  مدرسه ها هم بین امتحانات یه زنگ استراحت میدن ما خسته شدیم نمیخوای بیت این همه امتحان الاهی یه زنگ تفریح بدی حداقل برای چند دقیقه هم که شده یه نفسی بکشیم🖤💔💔💔

دردبی پدری،دردخائنی کشیدن،بدددردیه،چرا روزی نشده قلبم آه نکشه،چرا روزی نشده چشام‌پراشک نشه،چرابنظرت؟

الاهی بمیرم برات خدا بهت آرامش بده فقط با خوندن متنت قلبم هزارتا تیکه شد 

الاهی بمیرم برات خدا بهت آرامش بده فقط با خوندن متنت قلبم هزارتا تیکه شد 

ممنونم گلم،خدانکنه