2821
2789

مثلا 

پیامتو میبینه ها ولی فردا پس فردا ج میده 😄😐

به زبون بی زبونی میگه خوشم نمیاد بحرفم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش بگو میخوام زنگت بزنم اگه گف باشه طوریش نیس اگه گف نه سرده باهات...بیاین تاپیک آخرم لطفا

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️اتیسم دارم پس اگر میبینین عقاید و رفتارم با شما فرق داره تعجب نکنین⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

یا الان با زبون خوش میفهمی یا بعدا با دلخوری و .... متاسفانه ما دخترا ب زور میخوایم ب خودمون بقبولونیم حسمون غلطه 

البته اگه طرفت شاغله و کارش سخته حق بده اگه نه خودتو گول نزن دوست داشت هیچکاری مهمتر از تو نبود

مثلا  پیامتو میبینه ها ولی فردا پس فردا ج میده 😄😐 به زبون بی زبونی میگه خوشم نمیاد بحرفم

نه اینجوری نیست تو صفحه چته 

ولی جوابای چرت و پرت میده یک لحظه ان میشه دوباره میره 

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂
یا الان با زبون خوش میفهمی یا بعدا با دلخوری و .... متاسفانه ما دخترا ب زور میخوایم ب خودمون بقبولون ...

رلم نیست دوستمه 

ما هنوز دیوار آرزوهامونم نساختیم چه برسه به سقفش :)🙂