2777
2789
عنوان

لکه بینی

71 بازدید | 11 پست

سلام...من دیروز روز ۲۴ سیکلم بود لکه قهوه ای دیدم و امروز...دیگ بعد از اون دیگ ندیدم و لکه ندارم...این ماه تو اقدامم...یعنی پریود شدم..سیکلهام ۲۸ یا ۳۹ روزس...یعنی دیگ پریود شدم؟

۲۹ روزس ببخشید اشتباه نوشتم ۳۹

سلام  اصلا  به  این  علائم توجه نکن  . من خودم  تو این ماه روز 22   سیکلم  لک  قهوه ای دیدم با کمر درد شدید  فک کردم شاید  برا   لانه گزینیه  . اما  امروز  پریود شدم  و اصلا معلوم نیس  اون لک  برا چی بود  . اطرافیان  به من  میگفتن  حتما لانه گزینیه  چون لانه گزینی  تو همچین  روزایی اتفاق میفته منم امیدوار شدم  ولی  نبود متاسفانه 

دیدین بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد . 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  اصلا  به  این  علائم توجه نکن  . من خودم  تو این ماه روز 22 &nbs ...

امکانش  وجود داره که  واسه شما واسی  لانه گزینی جنین   باشه . اما  من  به همین حرفا دلخوش کردم  و آخرش خورد تو ذوقم .  کلا بیخیال علائم باش  گلم  

فقط  یک روز  عقب  انداختم  28  روزه  بودم   این ماه شدم 29 روزه&n ...

از من  میشنوی  سعی  کن  اصلا  به  هیچ  علائمی  دل خوش نکن   بزار  هر وقت  از  پریودت  گذشت  و تست  بی بی چکت  مثبت شد  بعد  باور کن  . من الان یازده ماهه اقدامم   و هرماه  یکسری  علائم  داشتم  و با خودم میگفتم  باردارم  و قند  تو دلم آب میشد  ولی  باز  موقعی که پری  میومد  داغون میشدم 

انشالله خوت کمکمون کنه...چند سال ازدواج کردی؟،بچه نداری کلا.؟

من  یازده  ماهه اقدامم .  یکسالو نیمه ازدواج کردم .  ان شاءالله  من امیدم  فقط  به  خداست