2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفت کاری کردید یا نه

816 بازدید | 27 پست

دو ساعتی با بچه دو سالم بیرون رفتند دوماهی میشه خونمونه زایمان کردم .منو همسرم خونه بودیم .برگشته میگه حالا کاری کردید ما رفتیم یا نه 😐 شبش  همسرم گفت آشپزخونه بهم ریختس گفت تو و زنت تو خونه چیکار می‌کردید تمیز می‌کردید. نمیدونم چرا عصبیه   و منت میزاره بهش میگم نکن اصلا 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان کردی یه روز دوروز چه خبره دوماهه نمیره

دو ساعت رفته میگه چی شد ‌کاری کردید انتظار داره براش تعریف کنم .نگفتم بمون بارها گفتم نمیتونی برو چی بگم بهش دیگه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دو ساعت رفته میگه چی شد ‌کاری کردید انتظار داره براش تعریف کنم .نگفتم بمون بارها گفتم نمیتونی برو چی ...

عجب بدبختی دارین ها

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

حالا کاری کردید یا نه ؟

😂 برا من عجیبه .یعنی دختراش بهش میگن این چیزا یا تو کارای من فضولی میکنه 

چه کاری منظورش بود اگه اون کار خاص بود که خوب چه ربط به تمیزی اشپزخونه داشت

منظورش رابطه بود .چند ساعت بعد شوهرم گفت بعد با عصبانیت جوابش داد من نبودم چیکار کردید تمیز میکردید

چرا نمیره خونش 

بحث رفتن نبست انگار فکر میکنه ازش سواستفاده میکنیم بهشم میگیم برو خونت استراحت کن نمیره .من نمی دونم چطور رفتار کنم دیگه .همش میگه کمرم اینا درده نمیتونم. 

اسی چه مادر شوهر سیریشی داری ،عجب شانسی داری 

اره تا همسرم میاد سریع میره حوله بهش میده دوتایی غذا میخورن .منتظرش میمونه تا دیر وقت نمیدونم چجورین