2777
2789
عنوان

سقط یا خارج رحم؟

733 بازدید | 38 پست

شنبه هفته قبل آزمایش بتا دادم ۲۰۶ بود

چهارشنبه تکرار کردم به دستور دکتر شد ۳۵۰ و گفت باید چهاربرابر میشد و ۸۰۰ بشه ولی نشده و زیر ۱۵۰۰ هم گفت هیچ چیزی مشخص نیست .

الان طبق پریودی باید هفته ۷ باشم ولی ساک هم دیده نشد داخل و خارج رحم با سونو واژینال و شکمی .

درد و لکه بینی نداشتم توی این ۷ هفته ، اما امشب لکه صورتی دیدم و باید فردا برم دکتر 

بنظرتون امکان سقط بیشتره یا خارج رحمی؟ اصلا به موندنش فکر نمی‌کنم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خارج رحمی خیلی درد داری....مطمئن باش نیست...چرا فکر میکنی سقط میشه...اگر بارداری واقعی باشه سقط نمیش ...

بتا ار اول تا الان دو برابر نشده 

اول ۴۰ بود ، ۴ روز بعد شد ۱۲۷ ، سه روز بعد شد ۲۰۶ ، دوباره ۴ روز بعد شد ۳۵۰ 

کم بالا میره ، چون درد و علائمی نداشتم صبر کردم ولی فردا یبار دیگه بتا میدم و میر م دکتر 

امشب که لک دیدم دل و کمرم هم مثل وقت پریودی درد گرفته 

برای اینکه بدونی خارج رحمه یا نه باید هر۴۸ساعت آزمایش تیتربتا بدی اگه همچنان زیر۱۵۰۰بود یعنی خارج رح ...

اصلا دوبرابر نشده بتا تا الان 

سونو واژینال ۱۰ روز پیش دادم ولی لک امشب دیدم

امیدی ندارم که بمونه ، خدا کنه خارج رحمی نباشه  یکم هم دل درد و کمر درد گرفتم بعد از لکه بینی& ...

دیدی درد خیلی شدید گرفتی زود خودتو برسون بیمارستان بهشون بگو مشکوک به خارج رحمی هستی چون خیلی خطرناکه

اصلا دوبرابر نشده بتا تا الان  سونو واژینال ۱۰ روز پیش دادم ولی لک امشب دیدم

همین بلا سرمنم اومد آزمایش بارداری رو نشون میداد سونو میگفت ساکی دیده نمیشه یکهفته تمام هریه روز درمیان بتا دادم اولش تیترش پایین بود آخرین بار رفت بالا بعدش با سونوی واژینال ساکو دیدن از روی پریودی باید ۸هفته میبودم ولی سونو ۶هفته رو نشون میداد 

بتا ار اول تا الان دو برابر نشده  اول ۴۰ بود ، ۴ روز بعد شد ۱۲۷ ، سه روز بعد شد ۲۰۶ ، دوباره ۴ ...

با این اوصاف خودش داره تجزیه میشه نگران نباش خارج از رحمی باشه تیترش بالا باشه یعنی بزرگ شده احتمال پارگی لوله ها است 

نگو لقاح دیر انجام شده نزدیک پریودیم ،جنین رشد طبیعی داشت ولی من مشکل پزشکی داشتم بارداری برام ممنوع ...

آهان ، اره منم تا الان فکر میکردم لقاح دیر بوده 

ولی لک که دیدم و ساک هم دیده نشد ، دیگه فهمیدم بچه ای درکار نیست که بمونه 

فقط میخوام خارج رحمی نباشه  ، از این میترسم فقط