2777
2789
عنوان

رانندگی

120 بازدید | 22 پست

بچه های وارد در رانندگی ببخشید بچه ها چقدر فاصله طولی باید با ماشین جلویی داشته باشیم که بتوانیم ازش رد بشیم ؟ ا

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۱
1
100%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
0
0%

اصلا متوجه منظور سوالت نشدم 

فاصله طولی واسه رد شدن ؟ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال نامفهوم بود... 

سلام شرمنده گزینه ها رو وارد نبودم دستم خورد اینکه اون روز تو خیابون شلوغ بودم یه تاکسی جلوم وایساده بود یه ماشین پشت سرم بوق میزد منم فرمون پیچیدم از تاکسی رد شدم حالا نمیفهمم میکم خوب ک نخوردم ب تاکسی متوجه نمیشم چقدر با ماشین جلویی فاصله باشه تا رد بشم 

سلام شرمنده گزینه ها رو وارد نبودم دستم خورد اینکه اون روز تو خیابون شلوغ بودم یه تاکسی جلوم وایساده ...

ی متر فاصله هم داشته باشی راحت میتونی بیای بیرون فقط فرمونو کامل بگیر و از هیچی نترس

زیاد تعلیق شدم خواهشا وقتی کم میاری توو بحث مث عقده ای ها ریپ نزن و خودتو ب مظلوم نمایی نزن آدم حالش ب هم میخوره از این رفتار بچه گانه
آره گلم اگه ماشینی پارک کرده باشه و یا مدت طولانی توقف کنه ما بخوایم رد بشیم ازش 

ببین باید ابعاد ماشینت رو در نظر بگیری ابعاد سمند با پراید متفاوته 

بعد چشمیه نمیشه ابعاد درستی بهش داد 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
آره فکر کنم یه متر بود گلم ماشینم پرایده

در همون حد کفایته

توو نیم متر فاصله هم میتونی راحت از پارک بیای بیرون نترس فقط حواست ب سمت راست باشه ماشین نیاد و از چپ ماشینت ب ماشین جلویی مالیده نشه

زیاد تعلیق شدم خواهشا وقتی کم میاری توو بحث مث عقده ای ها ریپ نزن و خودتو ب مظلوم نمایی نزن آدم حالش ب هم میخوره از این رفتار بچه گانه
جدی توی ۵۰ سانتی متر هم میشه بیای بیرون؟ 

آره مگه چیه من ماشین میچسبونه جلو ماشینم چن بار جلو عقب میکنم و فرمون میگیرم راحت میام بیرون فقط طول میکشه 

ن گلم تو ترافیک خیابون خب فرق داره ماتل نمیشه شد 

اوهوم همون ی متر فاصله خوبه تا سریع رد کنی و معطل نشط

آره مگه چیه من ماشین میچسبونه جلو ماشینم چن بار جلو عقب میکنم و فرمون میگیرم راحت میام بیرون فقط طول ...

فکر کنم تو ترافیک خیابون همون یک متر کافیه ن ؟ بعضی وقتا من میترسم بازم دنده عقب میگیرم بعد رد میشم  باز

فکر کنم تو ترافیک خیابون همون یک متر کافیه ن ؟ بعضی وقتا من میترسم بازم دنده عقب میگیرم بعد رد میشم& ...

توو خیابون دنده عقب نگیر ن همون ی متر خوبه نترس رد میشی