2777
2789

من همیشه همین فکرو میکنم 

داداشم میگه با این کارت مریضی رو بیشتر ب خودت جذب میکنی راست هم میگه

بیخیال باش سر درد دل درد ساده گرفتی یه مسکن بخور مگر اینکه خدایی نکرده چن روز طول میکشه اونوقت برو دکتر و پی گیر باش

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من 

خدا شما رو فرستاد 

منم دقیقا همین مشکل و دارم 

خیلی داغونم 

همش ۱۵ سال و نیممه🖤

تا مرز خودکشی هم فکر میکنم 😔

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
من همیشه همین فکرو میکنم   داداشم میگه با این کارت مریضی رو بیشتر ب خودت جذب میکنی راست ه ...

نميتونم،خيلي پيله ميكنم روش،انقدر فكر و خيال ميكنم كه دردام بدتر ميشه

وای خدای من  خدا شما رو فرستاد  منم دقیقا همین مشکل و دارم  خیلی داغونم  همش ...

عزيز دلم،خودكشي چاره كار نيست،ما بايد بگرديم راه حل پيدا كنيم بواي مشكلمون،خيليها مثل ما هستن،ما تنها نيستيم

عزيز دلم،خودكشي چاره كار نيست،ما بايد بگرديم راه حل پيدا كنيم بواي مشكلمون،خيليها مثل ما هستن،ما تنه ...

اره ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم مثلا 

هر دفعه به یه چیزی گیر میدم 

یه بار گلوکوم چشم 

یه بار دور از جون سرطان لنفوم

یه بار دور از جون تومور مغزی 

یه بار عفونت دندون 

تا الان صد تا دکتر  برای چیز های مختلف رفتم هیچ کدوم خداروشکر چیزی نبودن 

الان سه ماهه گیر دادم به دور از جون سرطان سینه 

دوماه پیش دکتر رفتم معاینه کرد گفت چیزی نیست درد طبیعیه 

اومدم خونه وسواس گرفتم که نکنه سمت راستم رو معاینه نکرده باشه دوباره رفتم بهش گفتم  منو یادش بود و انقدر مطمئن بود که حتی دوباره هم چک نکرد ، از اون موقع تا حالا ۱۰۰ تا چیز دیگه هم تو سینم کشف‌کردم که با این استدلال که اگه چیزی باشه مطمئنن ماه پیش هم بوده و وقتی دکتر چیزی حس نکرده پس چیزی نیست و بافت طبیعیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️دیگه منو دکتر و سونو نمیبرند🥺

ببخش زیاد شد خواستم درد و دل کنم مشاورم رفتم تاثیر نداشت 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
اره ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم مثلا   هر دفعه به یه چیزی گیر میدم  یه بار گلوکوم چشم ...

تمام اين چيزايي كه گفتي منم همينطوريم،تا معده م تير بكشه فكر ميكنم دور از جون سرطان معده دارم،روده م پيچ بزنه همينطور،منم الان چند روزه به سينه هام گير دادم،خيلي حال بديه،دركت ميكنم عزيزم😞 من تراپي نرفتم البته ولي واقعا دلم ميخواد اينجوري نباشم و فكراي خوب بكنم

من بعد از اينكه مادرم سرطان سينه گرفت ده سال پيش اينحوري شدم،مامانم خوب شد و سالم و سرحاله ولي من اينجوري شدم

تمام اين چيزايي كه گفتي منم همينطوريم،تا معده م تير بكشه فكر ميكنم دور از جون سرطان معده دارم،روده م ...

الهی عزیزم امیدوارم زود زود خوب بشیم ❤من اگه میتونستم یه سونو بدم عالی میشد ولی منو نمیبرن دیگه 😔🖤

الهی عزیزم امیدوارم زود زود خوب بشیم ❤من اگه میتونستم یه سونو بدم عالی میشد ولی منو نمیبرن دیگه 😔🖤

وقتي جواب سونو خوب بوده چرا بايد دوباره بري عزيز دلم؟؟به دكترت و جواب سونو اطمينان كن،تو خيلي جووني و مريضي برااي سن تو خيلي زوده،به آينده ت فكر كن قشنگم🌺🌺

وقتي جواب سونو خوب بوده چرا بايد دوباره بري عزيز دلم؟؟به دكترت و جواب سونو اطمينان كن،تو خيلي جووني ...

نه تاحالا سونو ندادم فقط دکتر رفتم ، دکتره گفت اصلا سونو لازم نیست ، دقیقا گفت که تو این سن اصلا نگران نباش مخصوصا اینکه توی فامیل درجه یک و درجه دو سابقه ندارید تازه اولش گیر داده بودم که دکتر  سمت راستم رو چک نکرده 😅 دوباره رفتیم پیشش من  رو یادش بود و انقدر مطمئن بود که دوباره هم معاینه نکرد😅

مرسی عزیزم❤❤

هيچ اتفاقي برات نميفته عزيز دلم،مطمئن باش،تو سالمتريني،بچسب به درست و هر وقت اين افكار مزاحم اومد سراغت با خودت تكرار كن : ذهن من الهي ست،افكار الهي دارد،خداوند در تمام ثانيه هايم جاريست.

و باور داشته باش خدا حواسش بهت هست و ازت محافظت ميكنه خوشگلم❤️❤️

من هم از امروز همين كار و ميكنم و ذهنم و درگير فكر مريضي نميكنم،ما با هميم💪🏻💪🏻💪🏻