2777
2789
عنوان

شیاف ماریانا

492 بازدید | 10 پست

بچها امروز رفتم عطاری شیاف مازو خواستم نداشتن دیگه مجبورا گفتم ماریانا بدین ک اونم قرصشو داشتن برای استفاده واژینال هس میخواستم بدونم کسی استفاده کرده ؟ چطور بعدش درش اورده؟ چندسانت باید بزاریمش داخل و لطفا همه چیو بگه اینکه بعدش چ اتفاقی میوفته . و اینکه بچه شیر میدم مشکلی پیش نمیاد؟

اونقدر کاربری ترکیده دارم که حتی اسماشونم یادم نیس  پس لطفا نگین تازه واردم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی هست؟ کاراییش؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
سلام گلم من شیاف ماریانادتصمینی و اصل دارم تو تاپیکم کارام هست فروشم واتساپه خواستی بیا گروهم طرز اس ...

عزیزم میشه همینجا اگه راجب قرصش اطلاعاتی داری بهم بدی هنوز استفاده نکردم امروز خریدم یه بسته ۷۰تومن

سلام گلم من شیاف ماریانادتصمینی و اصل دارم تو تاپیکم کارام هست فروشم واتساپه خواستی بیا گروهم طرز اس ...

عزیزم تبلیغ توی سایت ممنوعه

لغو کاربری میشی

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیزم میشه همینجا اگه راجب قرصش اطلاعاتی داری بهم بدی هنوز استفاده نکردم امروز خریدم یه بسته ۷۰تومن

گلم دوساعت قبل رابطه باید بزاری بعد قبل رابطه باید حتما در بیاری برا تنگی واژن هست قرص کامل میزاری برای عفونت هم هفته ای دوبار بزن نه زیاد اونا دیگه نیاز نیست در بیاری از صبح تا شب بزار خودش خارج میشه ازت تملم کثیفی عفونت جدب خودش میکنه عالیه.محصولات پوست و مو هم دارم خواستی سر بزن ممنون

خب شما توی همه تاپیک هاتون تبلیغ کرم هاتون هست 

نه گلم تبلیغ کردم ولی نی نی یار گفت نکن تاپیکم قفل کرد من نمیدونم به خدا همه تبلیغ میزارند شانس من بود تازه تبلیغم نیست کمک هست خداشاهده .

گلم دوساعت قبل رابطه باید بزاری بعد قبل رابطه باید حتما در بیاری برا تنگی واژن هست قرص کامل میزاری ب ...

عزیزم بعد ک گذاشتمش داخل باید دیگه تکون نخورم و دراز بکشم ؟ 

عزیزم بعد ک گذاشتمش داخل باید دیگه تکون نخورم و دراز بکشم ؟ 

نه گلم نیاز نیست فقط باید حتما بره داخل و حواست باشه و مطمین بشی که داخل هست .بعدش دیگه نیاز نیست دراز بکشی ولی حتما قبل رابطه در بیار .درسته جذبیه ولی جذب نمیشه کامل .برا عفونت نیاز نیست دربیاری هفته ای دوبار بزن خودش خارج میشه