2821
2789
عنوان

نظر سنجی

46 بازدید | 7 پست

مانتوم مشکی کوتاه با شلوار بگ مشکی و کتونی نایک سفید مشکی 

کیف سفید مشکی بگیرم یا مشکی؟

شالم رو جز سفید و مشکی چ رنگی پیشنهاد میدید؟

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

شال سفید 

بقیه رنگ ها قشنگ نمیشه باهاش 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کیف هم میتوانی یه جوری بگیری هم مشکی باشه هم سفید 

این روز ها دلم بیشتر از هرروز بی تاب شماست درمان این حال خرابم انتهای راه شماست و انتهای  راه شما یعنی شهادت                 دنیا و تمام لذت هایش هم بماند برای اهلش من اهل دنیا نیستم ...                                                                                                                                                             حرف دل به برادرم جهاد. تو همان شهید شاهد بی قراری هایم هستی .. دوستت دارم رفیق 💗
ووووی کلا یاد شطرنج افتادم   چه خبرته همش سفید و مشکی     لااقل شال رو رنگی بپوش دلم ...

خدانکشت  

خب منم همینو پرسیدم شال چ رنگی قشنگ میشه؟طوسی؟عسلی؟

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
2823
2791
2779
2792