2777
2789
عنوان

ظاهر

125 بازدید | 6 پست

سلام با اینک ظاهر خوبی دارم بعضیها ازم خوششون نمیاد از ظاهرم اما با اخلاقم حال میکنن زشتم نیستم 

نمیدونم دانشگاهم میرفتم کسی نگاه نمیکرد بیرونم پیش اومده نمیدونم چرا میگم شاید از رو حسادتشونه من با قیافم مشکلی نداشتم تا اینک با این ادما روبرو شدم همش میخوان اعتماد بنفسم رو بگیرن وقتی اعتماد ب نفس دارم اتیش میگیرن میسوزن

خو میخان اعتماد به نفس نداشته باشی 

بعدشم حرف مردم باد هواست😁

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مگه چیکارشون کردم من هیچوقت با کسی کاری نداشتم 

ببین آدما همیشه کسایی رو سعی می‌کنند پاین بکشن که موفقن ، اونا هیچوقت نمیرن سراغ آدمای افسرده و بدون عزت نفس ، اگه میخان اعتماد به نفستو بیارن پایین بدون که موفقی و بهت حسودی میکنن 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
ببین آدما همیشه کسایی رو سعی می‌کنند پاین بکشن که موفقن ، اونا هیچوقت نمیرن سراغ آدمای افسرده و بدون ...

انقدر ک حرفاشونو شنیدم تا الان اذیتم کرده دوس دارم بهشون بگم ساکت شید نمیدونم این حرفاشون چیه ک انقدر برام مهم شده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز