2777
2789
عنوان

هیدروسل نوزاد

2767 بازدید | 12 پست

سلام مادرا پسر من هیدروسل داره دوطرفه بردم سونوگرافی و دکتر اورولوژی گفتن فتق ندارن فقط هیدروسل تا یکسال باید صبر کنی ببینی خوب میشه یا جراحی کنیم ختنه هم نتونستم بکنمش مونده اونم،رفتم پیش دکتر سینا دکتر خوبیه اما فقط بیمارستان خصوصی میره میخواستم ببینم کسی تجربه داره و اینکه دکتر خوب اورولوژی اطفال تو بیمارستان که با تامین اجتماعی قرارداد داشته باشه سراغ داره،تو تهران

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسر منم بیضه هاش اصلا پیدا نبود بعد از یکسال اومد تو کیسه 

الانم گاهی میره بالا وقتی آب گرم میریزم میاد پایین 

دکتر نبردم تو سایتا خوندم اگه بعد از یکسال نیومد تو کیسه جراحی داره 

۳ ماهگی هم ختنه ش کردم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

پسر منم بود.سونو بردم  و دکتر.

گفت زودتر ختنه کن.صبر کن تا یکسال.اگ خوب شد که هیچی و گرنه عمل.

ولی گفت احتمال 80درثد خوب میشن.

منم سه ماهگی ختنه کردم.

شش ماه نشده خوب شد.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سلام پسر من ۴سالشه هیدروسل داره بردم سونو و دکتر خودش گف چیز خاصی نیست خواستی عمل کن نخواستی هم هیچ ...

پیش ارولوژی نبردی میگن اگه بعد یکسالگی جمع نشه باید جراحی شه