2777
2789
عنوان

برادرشوهر ...

117 بازدید | 12 پست

خانما سلام.من زیاد تاپیک نمیذارم ولی الان خیلی دلم پربود خاستم یکم اروم شم.برادرشوهرمن ازون زرنگ هاست...ازشوهرمن کوچیک تره ولی زودتر ازدواج کرده من زنش هم سنیم.خلاصه ، وقتی تو عقد بوده شوهرمن هرچی پول داشته ذخیره کرده بوده ازش گرفته و با وام اینا خونه خریده.بماند که بعد چندسال که ارزش پول یک چهارم شده بود بما پس داد.با این اوصاف الان باز با وام و قرض اربته ازما نه از مادرشوهرم خونه ۱۵۰متری خریده کنار مادرشوهر من که هروز اونجا باشن نهار شام درست نکنن. بیکار هم هست همه کاره ..حالا دیشب که کا خونه مادرشوهر بودبم یکسره از خونش وایینکه زرنگه اینا تعریف میکرد.ک میخاد دل شوهرمنو بسوزونه.  میگفت من اگر تو خونه شما بودم تحمل نمیکردم.خونه ما ۷۵متریه.بچه ها دلم خونه.خب بماچه که تو خونه بزرگ خریدی .چیزای دیگه هم هست اگر هستین بگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یعنی هر ۴ساعتی که خونه مادرشوهرم هستیم درحال حرف زدنه یا از خودش تعریف میکنه یا زنش یا مادرزنشیا پدرزنش ...خلاصه عین خاله زنک هاست.حال ادم بدمیشه..جلوی همه به زنش که میگه حوریه نبات و قند وعسل خوشمزه🤮 زنشو بگم که که اصلان و ابدا ظاهر نداره حتی صداش مردونس

شما هم جوابش می دادی که به کسی ربطی نداره زندگی بقیه چجوریه هرکسی تو زندگیش راه تو خدا را شکر می‌کنه ...

میدونی عزیزم ازین ادماست که دوست دا ه بقیه رو خراب کنه وبهمه ثابت کنه که خودش بالاتر ازهمه هستوباورت نمیشه ما ماشین نداشتیم بچه کوچیک داشتیم یه پولی دستمون اومده بود همش رو مخ شوهرم بود ماشین نخر بده وفلانه (میخاست انگار خوش قرض بگیره) بعد خودش ده تا ماشین عوض کرده...دوست نداره بقیع

ه چیزی  داشته باشن

میدونی عزیزم ازین ادماست که دوست دا ه بقیه رو خراب کنه وبهمه ثابت کنه که خودش بالاتر ازهمه هستوباورت ...

ااینجور آدما حسود و تنگ‌نظر ازشون دوری کن تا آسایش داشته باشی اینجور آدما اصلاً دلشون میخواد نه پیشرفت کنید هر کاری بکنید تو سرتون میزنه

بچه ها یعنی هر ۴ساعتی که خونه مادرشوهرم هستیم درحال حرف زدنه یا از خودش تعریف میکنه یا زنش یا مادرزن ...

صداش مردونه باشه بهتر از حسود بودنه خجالت بکش قیافه آدم که دست خودش نیست 

ااینجور آدما حسود و تنگ‌نظر ازشون دوری کن تا آسایش داشته باشی اینجور آدما اصلاً دلشون میخواد نه پیشر ...

ممنون ازت عزیزم ... ولی مجبورم هرهفته ببینمشون.. حالا شب شاید تاپیک دوباره زدم چون شب بیشتر همه انلاین هستن.