بی پولی، نداشتن پدر و مادر ، افسردگی و قرارگرفتن بین دوستایی که وضعشون از من بهتره کلافه م کرده . نمیدونم باید چکار کنم . نه ازدواجی، نه پدر نه مادری نه ارامشی نه خریدی نه لذتی ...... نمیدونم چرا اینقدر سخت ولی همش شاکر خدام . کاش یه دری باز میشد دلم اندازه تموم دنیا گرفته
عزیزم یه هنری یاد بگیر ،یه کاری یادبگیر کسب و کار اینترنتی داشته باش، قول میدم حال و روحیت بهتر بشه،از طرفی کم کم پولاتو جمع میکنی و برای خودت خرید میکنی به خودت میرسی،باور کن خیلی سر زنده و شاد میشی،بعضی کارا اگه تلاش کنی خیلی پر درامده،مثل سرامیک و رزین و ویترای...،باور کن با اولین فروشت انقدر حس خوبی پیدا میکنی و اعتماد بنفس میره بالا،اگه اینستا گرام داری این پیجو ببین مثلا ،اسماشون معلومه، اسماشونو سرچ کن
خیلی ممنونم . شما امروز به من خیلی امید دادی با حرفاتون و خیلی روحیه م خوب شد از طرز گفتارت . متشکرم بانوجان .حرفاتون برام اندازه تموم دنیا ارزشمنده . صحتمند باشی عزیزم
این شمعا اینجوریه که آموزششو میری بعد تو قالب میسازیشون،قالباشم میتونی از پیجای مختلف بخری خیری تنوعش بالاست، البته برای موفقیت تو هرکاری باید پشتکار و خلاقیت داشته باشی❤