2777
2789
عنوان

بی پولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

هیچی، شهر کوچیکم . کار نیست 

عزیزم یه هنری یاد بگیر ،یه کاری یادبگیر کسب و کار اینترنتی داشته باش، قول میدم حال و روحیت بهتر بشه،از طرفی کم کم پولاتو جمع میکنی و برای خودت خرید میکنی به خودت میرسی،باور کن خیلی سر زنده و شاد میشی،بعضی کارا اگه تلاش کنی خیلی پر درامده،مثل سرامیک و رزین و ویترای...،باور کن با اولین فروشت انقدر حس خوبی پیدا میکنی و اعتماد بنفس میره بالا،اگه اینستا گرام داری این پیجو ببین مثلا ،اسماشون معلومه، اسماشونو سرچ کن

مشاور کنکور
سرامیک

خیلی ممنونم . شما امروز به من خیلی امید دادی با حرفاتون و خیلی روحیه م خوب شد از طرز گفتارت . متشکرم بانوجان .حرفاتون برام اندازه تموم دنیا ارزشمنده . صحتمند باشی عزیزم 

خیلی ممنونم . شما امروز به من خیلی امید دادی با حرفاتون و خیلی روحیه م خوب شد از طرز گفتارت . متشکرم ...

مرسی عزیزم اگه اینستاگرام داری این پیجا رو ببین، این خانوم الان یه سال و نیمه که پیج داره ولی خیلی موفق شده

مشاور کنکور