2777
2789
عنوان

بی پولی.....

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی، شهر کوچیکم . کار نیست 

عزیزم یه هنری یاد بگیر ،یه کاری یادبگیر کسب و کار اینترنتی داشته باش، قول میدم حال و روحیت بهتر بشه،از طرفی کم کم پولاتو جمع میکنی و برای خودت خرید میکنی به خودت میرسی،باور کن خیلی سر زنده و شاد میشی،بعضی کارا اگه تلاش کنی خیلی پر درامده،مثل سرامیک و رزین و ویترای...،باور کن با اولین فروشت انقدر حس خوبی پیدا میکنی و اعتماد بنفس میره بالا،اگه اینستا گرام داری این پیجو ببین مثلا ،اسماشون معلومه، اسماشونو سرچ کن

مشاور کنکور
سرامیک

خیلی ممنونم . شما امروز به من خیلی امید دادی با حرفاتون و خیلی روحیه م خوب شد از طرز گفتارت . متشکرم بانوجان .حرفاتون برام اندازه تموم دنیا ارزشمنده . صحتمند باشی عزیزم 

خیلی ممنونم . شما امروز به من خیلی امید دادی با حرفاتون و خیلی روحیه م خوب شد از طرز گفتارت . متشکرم ...

مرسی عزیزم اگه اینستاگرام داری این پیجا رو ببین، این خانوم الان یه سال و نیمه که پیج داره ولی خیلی موفق شده

مشاور کنکور

این شمعا اینجوریه که آموزششو میری بعد تو قالب میسازیشون،قالباشم میتونی از پیجای مختلف بخری خیری تنوعش بالاست، البته برای موفقیت تو هرکاری باید پشتکار و خلاقیت داشته باشی❤

مشاور کنکور
2790
2778
2791
2779
2792